Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE. Accident rutier la Blaj: Un adolescent cu alcoolemie a făcut prăpăd într-o spălătorie auto, cu o autoutilitară furată

Ziarul Unirea

Publicat

în

O autoutilitară furată de pe marginea drumului și clădirea unei spălătorii auto au fost distruse noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.30, pe str. Clujului din Blaj. Autorul accidentului este un adolescent în vârstă de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, care s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit IPJ Alba, M.G.V. a sustras autoutilitara, aparținând lui M.I.Ș., din Blaj (care a lăsat-o parcată pe str. Luncii, cu ușile deschise și cu cheile în contact), cu intenția de a se deplasa către domiciliul său însă, pe drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a ieșit de pe carosabil și a intrat cu el în clădirea spălătoriei.

În urma impactului s-au produs doar pagube materiale. Băiatul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu are leziuni, însă la testarea pentru consum de alcool s-a stabilit o valoare de 0,54 mg/l.

Adolescentul este cercetat pentru furt calificat, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Un minor din Crăciunelu de Jos este cercetat penal de poliţiştii din Blaj, după ce a furat o autoutilitară pe care a condus-o fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Minorul a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat într-o spălătorie auto, provocând pagube materiale.  

UPDATE, IPJ Alba: La data de 08.10.2016, în jurul orelor 01.35, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Clujului din municipiul Blaj, o autoutilitară a intrat într-o spălătorie auto.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în noaptea de 07/08.10.2016, un minor, în vârstă de 16 ani, din comuna Crăciunelu de Jos, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a profitat de faptul că o autoutilitară  a fost parcată, de către proprietar, pe strada Luncii din municipiul Blaj, neasigurată şi cu cheile în contact şi a sustras-o pentru a se deplasa în localitatea de domiciliu.

Ajuns pe strada Clujului, minorul a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat în spălătoria auto, provocând pagube materiale.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv fapt pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde  i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

[nggallery id=2801]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea