Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni 0-2 (0-1), Astafei a realizat dubla contra „lanternei roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În duelul Unirilor din Seria a 9-a a eșalonului terț, formația din Ungheni a câștigat 2-0 (1-0), pe „Cetate”, contra „lanternei roșii|”. Dubla lui Astafei a fost suficientă pentru vizitatori ce au repurtat o victorie fără a epata, trupa din Mureș fiind mult mai speculativă, după ce la 0-0 a avut șansă la ocazia lui Mocanu, pentru ca faza următoare să deschidă scorul.

Ultima clasată continuă dezamăgirile pe propriul teren, unde nu a marcat de 4 întâlniri (385 de minute, din etapa secundă, la meciul cu Metalurgistul Cugir), iar situația devine critică în ierarhie, cu numai un singur punct realizat în ultimele 5 confruntări

*0-1, MIN. 33: ASTAFEI a reluat din apropiere o centrare de pe stânga în fața porții, de la Istrate

*0-2, MIN. 73: ASTAFEI a reușit dubla după o eroare a lui Al. Giurgiu, fază la care a driblat portarul

*Sinescu: „Am încercat, cu mijloacele noastre, să nu primim gol”

„Îmi pare rău că în ciuda efortului făcut pentru a anihila atuurile oponentului, au apărut aceste greșeli personale. Ne-am asumat, cu mijloacele noastre, această partitură, încercând să menținem un oarecare echilibru. Ne-am propus în primul rând să nu primim gol, să ne agățăm de meci. Pe această cale îi mulțumesc lui Radu Scrob, un jucător de o conduită ireproșabilă, accidentat în minutul 30, că a făcut eforturi deosebite pentru a rămâne în teren până la final„, a declarat antrenorul Valentin Sinescu, ce a abordat jocul cu o partitură tactică ce l-a inclus pe Al. Giurgiu în postura de libero, la fel ca în prima parte a jocului de la Ocna Mureș.

Și actul secund este sărac în acțiuni de poartă. Birtalan (58) nu a ajuns un balon în careul mic

Cu o fază înainte de deschiderea scorului, Mocan a șutat din 4 metri în portarul Feier

Partida a debutat cu o accidentare stupidă a portarului gazdelor, Ciorgoveanu ce s-a lovit singur în teren, în încercarea de a evita cornerul și de a degaja un balon, fiind înlocuit în minutul 10 și transportat la spital, cu probleme la glezna dreaptă (entorsă)!

Gol Astafei (20) anulat pentru o poziție de ofsaid

Formația din Mureș, plasată pe poziția a 4-a, cu 15 puncte, a câștigat net în tur, acum două luni, pe 27 august, scor 3-0 (0-0), și vine după o victorie importantă în fieful “virușilor verzi”, prin care a stopat o serie de trei eșecuri la rând.

Echipe de start:

Unirea Alba Iulia: Ciorgovean (10, Bartok) – Bârdea, Scrob, Al. Giurgiu/cpt, V. Codrea, Mocanu –  S. Tineiu (69, Lupea), Dehelean, Mâlnă, Cl. Morariu – Fetița. Pe bancă: Bakcsi, An. Moldovan, Oneţ, Pocol, Jurj, Haj. Antrenor Valentin Sinescu – principal, Marcel Rusu – secund.

Unirea Ungheni: Feier –  Bîrsan, Birtalan, S. Bucur, Fl. Pop– R. Ganea (65, L. Moldovan), Iuga, Săvoaia (55, Hăjmășan), Toboşaru (84, Potor) – Astafei (84, Pogăcean), Fl. Istrate/cpt.; rezerve: Vlasa, Lackzo, Eremiaș. Antrenor Dan Stupar – principal, Ioan Adrian Pop – secund.

Arbitri: G. Feleki (Odorheiu Secuiesc), G. Bedohazi (Sf. Gheorghe), H. Recsenyedi (Sf. Gheorghe) Observatori V. Marc (Cluj-Napoca), L. Moga (Zalău)

Avertismente: Fetița (51)/ R. Ganea (47), Toboșaru (63)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea