FOTO. Un tânăr din Alba, care a stat 6 ani în Anglia, și-a investit toți banii într-un salon în Oradea. Elite – Men’s Class Grooming, creat pentru a scoate în evidență stilul masculin

Cosmin Câmpean, un tânăr originar din județul Alba, care a stat 6 ani în Marea Britanie, și-a investit toți banii într-un salon în Oradea.

După 6 ani în Marea Britanie, unde Cosmin a învățat cât mai multe despre conceptul de Barber Shop, acesta s-a întors în țară și și-a investit toți banii într-un salon în Oradea. Elite – Men’s Class Grooming a fost creat pentru a scoate în evidență stilul masculin prin tot ce ţine de aranjarea părului sau a bărbii.

Mai mult decât atât, salonul are propria linie de produse de lux, cum ar fi ceara de păr, volumizatoare, celebra pomadă, uleiuri de barbă şi şampoane. Online sau direct în salon – www.elitegrooming.ro.

“Am strâns nişte bani şi am simţit că trebuie să fac ceva în ţara mea. În ţară ai familia, ai prietenii, până la urmă ai sânge de român. (…) Trebuie să vă gândiţi să oferiţi ceva de valoare, dacă oferiţi ceva nou nu trebuie o investiţie mare. Cu mâna pe inimă o spun, în Oradea există un foarte mare potenţial”, a spus Cosmin Câmpean.

Laura, soția tânărului, și-a făcut studiile în Anglia, s-a angajat în domeniul transporturilor, iar dupa 6 ani a făcut primul pas și s-a întors acasă pentru că a primit o ofertă de muncă în Oradea. Acum, deși i s-a oferit un post mai bine plătit în Viena nu a mai vrut să plece: “Nu vreau să mai plec din România, nicăieri nu e mai bine ca acasă!”

Cei doi soți au mai inspirat și alți români să revină în țară. Doi dintre ei lucrează cu Cosmin la salon. “Angajații” fac training pe banii lor, iar după ce sunt pregătiți câștigă 60% din ce fac.

Cezar, un alt prieten de-al lor, lucrează încă în UK, însă se va întoarce și el în curând acasă, la Iași. Cei cinci nu-și doresc mare lucru, ci doar să fie cât mai mulți ca ei care să revină acasă cu o noua mentalitate și cunoștințele acumulate în țara de adopție!

De asemenea, în cadrul maratonului intitulat „Tundem pentru Neşu”, frizerii de la salonul dedicat bărbaţilor au tuns şi „coafat” bărbi gratuit, cu condiţia ca beneficiarii să doneze măcar 50 de lei pentru fundaţia fostului fotbalist orădean, Mihai Neşu.

Sursa: repatriot.ro, ebihoreanul.ro

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...