Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un spital privat din Alba Iulia, „îmbrăcat” cu cel mai mare tricolor din oraș, de 1 Decembrie, Ziua Națională a României!

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Un spital privat din Alba Iulia, „îmbrăcat” cu cel mai mare tricolor din oraș, de 1 Decembrie, Ziua Națională a României!

Spitalul privat construit de doctorul Teodor Holhoș a fost frumos decorat cu ocazia Zilei Naționale a României,  1 Decembrie 2023, cu cel mai mare tricolor din orașul nostru.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Teodor Holhoş, chirurg oftalmolog şi fondatorul clini­cilor de oftalmologie Doctor Holhoş, reţea ce include 5 clinici, construieşte un spital pe cinci etaje în Alba Iulia şi are în plan un al doilea spital la Cluj-Napoca.

„Primul spital este în construcţie, un spital de 5 etaje în Alba Iulia, lucrăm la ultimul etaj. Este un proiect început în urmă cu câţiva ani. Sper ca într-un an, un an şi jumătate să dăm drumul, are şi alte specialităţi medicale pe lângă oftalmologie. Am demarat această construcţie din fonduri proprii în 2017, am întins investiţia pe mai mult timp pentru că nu am vrut să fac credite“, a declarat chirurgul oftalmolog Teodor Holhoş, fondatorul clinicilor Dr. Holhoş, în cadrul unei emisiuni ZF Private Health. El nu a precizat la cât se va ridica investiţia totală în acest spital.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

În prezent Dr. Holhoş include o reţea de 5 clinici de oftalmologie în Alba Iulia, Cluj, Sibiu, Turda şi Mediaş.

El mai spune că a dezvoltat aceste clinici de oftalmologie pentru că şi-a dorit foarte mult să profeseze în România şi cum nu a fost primit în sistemul public de sănătate a înfiinţat prima clinică de oftalmologie la Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii O dată la două luni, milioane de români așteaptă ca pe cardul de alimente să intre cei 250 de lei. Alimentarea conturilor a început pe data de 17 februarie și se va încheia la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea