Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un „justițiar” din Alba Iulia lipește autocolante pe mașinile parcate neregulamentar. ” Alții stau să păzească alea patru locuri din fața primăriei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Municipiul Alba Iulia a apărut un „justițiar” care lipește o „declarație pe propria părere” pe mașinile parcate neregulamentar. „Parchez unde vreau, sunt șmecher, sfidez legea, nimeni nu mă deranjează” este mesajul declarației justițiarului albaiulian.

„În Alba Iulia, a apărut Vigilante-A4-Dreptate! Adică, un cetățean care lipsit de autocolantele poliției locale și-a întemeiat propria autoritate, pe coală A4, lipind o declarație pe propria părere în parbrizul unor mâncători de shaorma. Cocalari care și-ar pune lanț de aur și pe cauciucuri, iarna. Eu mă și desfăceam la șliț și le ținteam clanțele.

La așa ceva, am senzația că Chippendales îmbrăcați în polițiști ar face treabă mai bună, față de toleranța asta absurdă. La ditai semnu, ghiolbanilor nu li se poate întâmpla nimic, că au sfeștanie la mașină și cruce pe portbagaj. Cine să-i ridice?

Propun să strângem mai mulți bani, la „fondul străzii”, să-i luăm omului o uniformă și autocolante, eventual, și ceva clești de prezoane. Bravo, bădie! Că alții stau să păzească alea patru locuri, noi, din fața primăriei. Dacă treci de 30 de minute parcat, e bai. Aici, pe Livezii, de la 30 de zile staționat, te premiază cu-n loc de parcare pe viață”, a transmis Mihai Coșer prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea