Ziarul Unirea

FOTO: Un cuplu din Alba Iulia, printre concurenții show-ului „2k1“ de la Antena 1

Un cuplu din Alba Iulia participă, marți, la emisiunea ”2k1” difuzată de la ora 14.00, pe Antena 1. Alături de alte două cupluri, din Cluj-Napoca și Constanța, aceștia își testează relația și fac tot posibilul pentru a demonstra că sunt cuplul perfect, 100% compatibili.

Cei doi tineri din Alba Iulia, Andreea și Alexandru Iacob, în vârstă de 21 respectiv de 27 de ani, sunt căsătoriți de trei ani.

ELIT

Potrivit formatului emisiunii, în fiecare zi, trei cupluri intră în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu. Sub stricta supraveghere a prezentatoarei, Mirela Boureanu Vaida, cei șase concurenți răspund la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar trec și  prin tot felul de probe contra cronometru.

Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon. Norocoşii care îşi vor adjudeca în palmares cinci ediţii câştigate vor primi un premiu suplimentar pe măsură – o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie romantică.

Cei care doresc să-i susțină îi pot vota AICI. Marți, la ora 15.30, cuplul din Alba Iulia avea peste 60% din voturi.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta este ediție specială, cu vedete, de la ora 17:00.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325