Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| TREI CUȚITE pentru Cătălin Boroica, bucătarul din Alba care a apărut astăzi la preselecțiile „Chefi la Cuțite”: La ce restaurant lucrează

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TREI CUȚITE pentru Cătălin Boroica, bucătarul din Alba care a apărut astăzi la preselecțiile „Chefi la Cuțite”: La ce restaurant lucrează

Cătălin Boroica, un bucătar din județul Alba, va apărea în cursul zilei de astăzi, 26 septembrie, la emisiunea „Chefi la Cuțite” de pe Antena 1.

Tânărul lucrează în prezent la restaurantul Dante Café & Dine din Alba Iulia și își va face apariția la episodul de astăzi al celui mai popular show culinar din România.

Ediția Chefi la cuțite care se difuzează în această seară, la Antena 1, de la 20:30, o readuce pe Gina Pistol alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

Printre concurenții acestei seri se numără și un cuplu de sportivi din lotul național de atletism categoria Masters – Ionuț și Mariana Pârju. Cei doi vin la Chefi la cuțite cu impresionanta lor colecție de cupe și trofee câștigate, ea fiind multiplă campioană națională, balcanică și europeană la probe de atletism. Nici lupta pentru amuletă nu este una ușoară, Florin Dumitrescu adoptând o strategie care nu este deloc pe placul lui Cătălin Scărlătescu. ”Eu nu vreau să mă bag, dar mi se pare că Florin forțează nota. Mi-e greu să spun că nu sunt de acord, că e colegul meu, dar de ce naibii forțezi lucrurile?!”, a reacționat Cătălin Scărlătescu.

Cum va decurge lupta pentru amuletă și ce surprize aduce prima ediție din sezonul 10 Chefi la cuțite prezentată de Gina Pistol telespectatorii vor afla în această seară, la Antena 1, de la 20:30.

UPDATE: Bucătarul a ales să gătească pentru juriu un fel de mâncare compus din carne de rață, combinată cu trei tipuri distincte de varză: roșie, albă și de bruxelles. După ce au gustat din preparat, bucătarii au decis să îi acorde tânărului trei cuțite, în laudele lui Chef Scărlătescu.

„O farfurie de nota foarte 10”, a exclamat Chef Cătălin Scărlătescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea