Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO | Un bărbat din Alba a DECEDAT, într-un accident rutier în Bihor: Au fost rănite alte două persoane și un șofer din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Un bărbat din Alba a DECEDAT, într-un accident rutier în Bihor: Au fost rănite alte două persoane și un șofer din județul Alba

Un accident rutier mortal a avut loc joi, 7 decembrie, în județul Bihor, unde un bărbat de 63 de ani, din Alba, a decedat.

Joi, 7 decembrie a.c., la ora 15.52, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe D.N.76, în afara localității Rieni, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

În urma investigațiilor efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în jurul orei 15.50, un bărbat de 63 de ani, din comuna Arieșeni, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N.76, într-o curbă periculoasă la dreapta, la intrarea în localitatea Rieni, înspre Beiuș, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren, condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Șinca, județul Brașov.

În urma coliziunii, autotrenul a fost proiectat pe sensul opus de circulație și a acroșat un autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani, din localitatea Câmpeni, județul Alba, care circula din direcția Ștei înspre Beiuș.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 63 de ani, care conducea autoutilitara, a suferit multiple leziuni, care, din păcate, i-au provocat decesul, la fața locului.

Citește și: O victimă a accidentului de pe șoseaua de centură din Alba Iulia a DECEDAT la spital: Femeia, în vârstă de 73 de ani, se afla la volan

De asemenea, o femeie de 64 de ani, din comuna Arieșeni, pasageră în autoutilitară, a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora, a fost transportată la spital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia Sezonul turistic s-a deschis oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de astăzi, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, și-au reluat spectacolele. Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea