Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de la etajul 7 dacă „domnul preşedinte Dragnea“ nu este eliberat din puşcărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a ameninţat că se aruncă de la etajul 7 dacă „domnul preşedinte Dragnea“ nu este eliberat din puşcărie

Forţe impresionante de ordine au fost mobilizate în seara zilei de vineri, 14 iunie, în preajma unui bloc situat pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, unde un bărbat a ameninţat cu sinuciderea.

Bărbatul s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 7 al blocului de pe Bulvardul Unirii strigând că urmează să-şi pună capăt zilelor.

Martorii spun că incidentul s-a produs la „blocul Zepter” şi că bucureşteanul ameninţa că-şi va pune capăt zilelor dacă nu i se respectă o solicitare.

„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin staţie unul cu «Dialog» scris pe vestă. Şi spunea ceva de «Domnul Preşedinte Dragnea», apoi mai mulţi dintre vecini şi un poliţist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din puşcărie“, spune unul dintre martorii care au relatat incidentul pe Reddit.

Un alt martor al incidentului spune că intervenţia forţelor de ordine a durat mai multe ore, prelungindu-se după ora 22.30. În cele din urmă, bărbatul a fost înduplecat de forţelor de ordine să renunţe la tentativa de sinucidere.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea