Rămâi conectat

Sport

FOTO: turneu de rugby junioare la Zlatna *Campioana CS Gold Roşia Montană a pierdut primul meci din istorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stadionul „Minaur” din Zlatna a intrat astăzi în circuitul rugby-ului autohton, găzduind un turneu de rugby în 7, junioare. Campioană ediţia trecută, echipa CS Gold Roşia Montană a suferit, practic pe teren propriu, în Munţii Apuseni, prima înfrângere din istorie, 0-26 (0-5) cu CSM Paşcani, contracandidata la titlu. „Asta este, am suferit un eşec dureros, dar nu ne dăm bătuţi, încercăm să ne apărăm titlul. Am avut şi neşansa accidentării unor jucătoare de bază, Iuliana Paşca şi Simona Râşteiu„, a afirmat antrenorul Ionel Sahlean.
Celelalte jocuri au fost facile pentru echipa pregătită de Ionel Sahlean, victorii categorice cu Venus Temad Piatra Neamţ, scor 32-5 (12-0); RC „Arieşul Mihai Viteazul” Turda, scor 38-0 (24-0); RC Buzău, scor 33-0 (14-0); RC Gringos Braşov 28-0 (14-0). A fost al treilea turneu al întrecerii feminine, după cele de la Bucureşti şi  Buzăm şi mai urmează în 15 iunie, un altul la Piatra Neamţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea