Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Trupa Bere Gratis și Lora, filmări în Cetatea Alba Carolina pentru noile lor videoclipuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cetatea Alba Carolina din Orașul Marii Uniri a devenit un adevărat magnet, nu doar pentru turiști, ci și pentru artiștii români. De curând, cunoscuta trupă Bere Gratis și Lora, cântăreața de muzică pop-dance, au ales să filmeze mai multe cadre în Alba Iulia, pentru a le folosi în noile lor videoclipuri.

”Așa cum v-am spus, sâmbătă am filmat în cetatea Alba Carolina cu echipa Rival Film/Romania o parte din noul nostru videoclip”, scrie trupa Bere Gratis pe rețeaua de socializare Facebook.

Și Lora a postat o fotografie din cetate, la sfârșitul lunii martie.

Fortificația bastionară de la Alba Iulia este cea mai mare Cetate din România, care stă în picioare de mai bine de 300 de ani. După marele proiect de restaurare, cetatea a devenit un punct de atracție turistic și un simbol mai puternic al orașului, datorită patrimoniului cultural-istoric, fiind vizitată de sute de mii de turiști anual.

Imaginile trupei Bere Gratis au fost realizate de fotograful albaiulian Ionuț Văidean.

[nggallery id=5397]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea