Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

FOTO| TRANSEURO a împlinit 30 de ani. Un nou magazin, la Ighiu și o nouă gamă de produse „Gata de Gătit” pentru clienți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În decursul anilor am crescut alături de dumneavostră și ne dorim că acest lucru să stea în continuare la baza dezvoltării noastre.

Prin gama de panificație compania nostra va oferă o sortimentație în care lucrurile simple se dovedesc a fi întotdeauna cele mai bune. Plecând de la o făînă de cea mai bună calitate provenită din moară nostra și de la cultivarea maielei pe care o folosim în rețetele noastre, vrem să va asigurăm cele mai bune produse la cei mai ridicați parametri calitativi. Oferta noastră este un produs „ că la mama acasă” livrat la o scară industrială, asumându-ne astfel efortul care îl presupune acest lucru.

Pentru că știm presiunea pe care viață cotidiană o exercită asupra timpului nostru venim în atenția clienților noștri cu nouă gama de produse „ Gata de Gătit”. Pentru că ne dorim în permanentă să va oferim nu doar cea mai prosapata carne de porc românesc provenită din abatorizarea nostra ci și un produs care se diferențiază, am măturat această carne, eliminând astfel veșnică întrebare : astăzi ce gătim? Măturată și condimentată carnea este astfel pregătită necesită doar un simplu tratament termic pentru a oferi comesenilor dumneavostră experiență unui produs unic și inconfundabil.

Dorim să fim un garant al calității pentru toți aceia care ne trec pragul și prin această prisma filtrăm toate rețele produselor noastre care sunt adânc ancorate în gusturile și tradițiile noastre. Va oferim în permanentă rețete care evocă un produs așa cum îl știm pe masă de sărbătoare a bunicilor noștri și din această linie a răsfățului și trecutului îmbogățim oferta nostra în permanentă respectând toate caracteristicile marcate de această linie.

Motto-ul nostru „ Aproape de client” înseamnă constanța, fiabilitate, inovație, prospețime, siguranță, profesionalism, viziune și toate aceste lucruri încercăm să le îmbrăcăm în cele mai bune prețuri, astfel încât experiență cumpărăturilor în cadrul magazinelor noastre să nu fie doar una plăcută ci, în același timp și una economa.

Acesta face parte din rețeaua noastră care cuprinde un număr de 40 magazine extinse pe teritoriul a trei județe și prin care încercăm să aducem calitatea și prospețimea produselor noastre unui număr cât mai mare de consumatori. Prin deschiderea noului magazin din Ighiu compania aduce în față dumneavostră un nou etalon al profesionalismului și atenției pentru detalii, care să reflecte grijă pe care o acordăm în elaborarea produselor cu care venim în atenția dumneavostră. Sunteți și ați fost centrul atenției noastre și ținem să va mulțumim pe această cale că ați fost alături de noi în această minunată călătorie a celor 30 de ani.

Dacă doriți să gustați din savoarea produselor noastre, să va lăsăți purtați pe meleagurile copilăriei când eram răsfățați de bunicii noștri cu bucate alese și multă dragoste, va invităm cu drag să ne treceți pragul noului magazin de prezentare și desfacere din Ighiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea