Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Transalpina a intrat în reparaţii. Lucrările sunt executate de Hidroconstrucția Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe ”Drumul Regelui” – Transalpina au început lucrările de reparații la carosabil. Executantul este Hidroconstrucția Sebeș, care, în aproximativ o lună și jumătate va transforma porţiunea de 79 de kilometri aflată pe teritoriul judeţului Alba într-o şosea circulabilă în condiţii de sigurnaţă pentru localnici și pentru turiştii care ajung în zonă.

transalpina11Se vor face lucrări de plombare şi de asfaltare pe anumite porţiuni. Vor fi şi montaje de parapeţi metalici în zonele în care aceştia lipsesc. Preconizăm să finalizăm lucrările în termen de o lună, o lună şi jumătate„, a declarat Vasile Maier, inginer la Hidroconstrucţia Sebeş.

Reamintim că proiectul de modernizare a celor 148 de kilometri a DN67 C între localităţile Sebeş (Alba) şi Bengeşti (Gorj), a început în 2008. Lucrările au demarat efectiv abia cu an mai târziu, însă nu au mai fost finalizate în termenul prevăzut, deoarece firma constructoare – ROMSTRADE – a intrat în insolvenţă. Contractul a fost suspendat în anul 2012 când lucrările erau finalizate în proporţie de 80%. De atunci nu s-au mai făcut intervenții la drum, care, între timp, s-a degradat din ce în ce mai tare. (Z.U.)

[nggallery id=708]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea