Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| Traian Cornea, solidar cu locuitorii din Răhău: ”Situația actuală m-a determinat să-mi schimb domiciliul temporar în localitate, până la terminarea lucrărilor de infrastructură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele nostru Klaus Johannis cere implicarea tinerilor în politică, așa văd cu toții să ne implicam pentru a duce la bun sfârșit proiectele de infrastructura din Romania!

traian-corneaSunt 27 de ani de la momentul în care oamenii din Răhău Sebeș, au crezut și au așteptat ca zona în care ei locuiesc să aibă apă de la rețeaua publică, canalizare, iluminat public, străzi asfaltate, și transport în comun accesibil. Au așteptat de la toți reprezentanții partidelor politice care au avut posibilitatea și timpul necesar să facă demersuri ca să transforme nevoile acestor oameni într-o normalitate pe care concetățenii lor din alte zone ale Sebeșului o trăiesc.

Iată, că acești oameni și astăzi cer utilități necesare unui trai decent.

Am discutat cu ei în timpul campaniei pentru alegerile locale, și am convingerea că ceea ce ei cer și au nevoie, se poate realiza dacă găsim variante de soluționare prin implicarea directă a noastră a tuturor. Cum ar fi ca politicienii locali și mai ales cei care vor să reprezinte interesele acestor oameni în Parlament să-și schimbe domiciliul și să locuiască pentru câteva luni în Răhău. Oare lor le-ar fi confortabil?

Îmi doresc mai multă implicare din partea locuitorilor, din partea aleșilor locali și viitorilor aleși din Parlament.

Ce fac eu, Traian Cornea? Sunt acolo cu acești oameni. Discut cu ei, fac demersuri alături de ei fiindcă îmi doresc să pot face posibile nevoile lor elementare. Așadar, situația actuală m-a determinat să-mi schimb domiciliul temporar în Rahău pana la terminarea lucrărilor și să locuiesc efectiv lângă acești oameni, pentru a fi solidar cu ei și pentru a atrage atenția și mai mult cu scopul de a mobiliza urgentarea lucrărilor.

Tu, politician din orice partid politic ce ești, ce faci pentru oamenii din Răhău Sebeș, concetățeni cu tine și cu mine, tu politician din orice partid politic, vino și locuiește alături de oameni fără apă curentă și asfalt fiindcă ei te-au ales să le reprezinți nevoile și să contribui la realizarea acestor nevoi de care tu deja beneficiezi în viața ta de zi cu zi!.

Alăturați-vă și voi și haideți să îi susținem pe acești oameni.
Cu respect Traian Cornea

[nggallery id=2778]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea