FOTO: Tinerii din Războieni şi Ocna Mureş au fost sfătuiţi de poliţişti să adopte un comportament preventiv

În perioada 5 – 9 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba, au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din casele de tip familial, în cadrul campaniei „Siguranţă pentru Viaţă”.

În perioada 05-09.02.2018, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba, au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din Aşezământul Social Sf. Mucenic Ciprian Ocna Mureş şi Aşezământul Social Sf. Serafim de Sarov Războieni.

Activitățile au avut ca scop prevenirea traficului de persoane, prevenirea delicventei juvenile si a victimizării minorilor şi informarea tinerilor privind riscurile la care se supun în cazul consumului de droguri, alcool, tutun sau substanţe stupefiante.

Activitățile au avut un feedback pozitiv, neîntârziind să apară solicitări de la beneficiari de continuare a activităţilor informativ – preventive în cadrul acestor instituţii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...