Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Tineretul Național Liberal Alba lansează campania de Crăciun “Donează un strop de bucurie!”: O picătură de sânge poate salva o viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tineretul Național Liberal Alba lansează campania de Crăciun “Donează un strop de bucurie!”: O picătură de sânge poate salva o viață

Tineretul Național Liberal Alba lansează campania de Crăciun “Donează un strop de bucurie!”. Prin intermediul acestei campanii, dorim să facem două fapte bune, acum în prag de sărbători. Deși se spune că fiecare dintre noi este unic, sângele nostru nu este. Astfel, putem ajuta și putem fi ajutați dacă este necesar. O picătură de sânge poate salva o viață.

Anul acesta, haideți alături de noi să fim Moș Crăciun pentru o zi și să ajutăm la salvarea de vieți. Cu tichetele strânse în urma donării, ne vom asigura să întregim masa unor familii mai puțin norocoase. Acestea se vor strânge la sediul Partidului Național Liberal Alba, de luni până vineri, între orele 09:00-18:00. Totodată, tot la sediul Partidului vom strânge jucării, haine și rechizite. Vă invităm în număr cât mai mare să facem împreună fapte frumoase cu și pentru oameni frumoși! Campania se desfășoară în perioada 08.12.2021-20.12.2021.

Împreună suntem o armată de Moși Crăciun! Donează un strop de bucurie alături de familia Tineretului Național Liberal Alba. Inimile tinere bat alături de voi!

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

FOTO| Performanțe extraordinare pentru judoka CS Unirea Alba Iulia: Laura Alexia Bogdan și Sibișan Alexandru, argint și bronz la Cupa Europeană de Juniori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe extraordinare pentru judoka CS Unirea Alba Iulia: Laura Alexia Bogdan și Sibișan Alexandru, argint și bronz la Cupa Europeană de Juniori

Judoka Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia obțin, din nou, performanțe extraordinare pe plan internațional. La Cupa Europeană de Juniori, Laura Alexia Bogdan a obținut medalia de argint în vreme ce Sibișan Alexandru a obținut medalia de bronz.

Competiția internațională s-a desfășurat, în perioada 18-19 martie, în Bosnia și Herțegovina, la Sarajevo. Competiția a fost de tip piramidal.

Laura Bogdan, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme, a câștigat 3 meciuri, însă nu a reușit să se impună în finală, clasându-se pe a doua treaptă a podiumului.

Elit - Gustul Desăvârșit

Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești), elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica), a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme și a câștigat 4 dispute, a pierdut una, iar la final s-a poziționat pe locul trei.

La această competiție au concurat sportivi valoroși din peste 10 țări. Judoka de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

”Aceste două medalii, de argint și bronz, obținute pe plan internațional, înseamnă mult pentru CS Unirea Alba Iulia. Munca sportivilor și antrenorilor beneficiază de recunoaștere internațională. Felicitări și mult succes în continuare”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Lucrări în ritm alert pe Transalpina de Apuseni, lotul 1: A fost aplicat stratul de balast stabilizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări în ritm alert pe Transalpina de Apuseni, lotul 1: A fost aplicat stratul de balast stabilizat

Lucrările sunt în grafic pe lotul 1 al DJ 107 I – Transalpina de Apuseni. Se lucrează intens la terasamente, rigole și poduri. Totodată, a fost aplicat stratul de balast stabilizat, iar de miercuri va începe aplicarea stratului de binder.

„Ne cerem scuze locuitorilor municipiului Aiud pentru disconfortul creat, mulțumindu-le totodată pentru înțelegerea de care dau dovadă!

Lotul 1 are o lungime de 43,51 km, plecând din Municipiul Aiud și ajungând la Ponor. Lucrările de modernizare ale acestui lot vor fi finalizate până la sfârșitul anului”, a transmis vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

Repararea și modernizarea unui tronson din drumul județean DJ107. Proiectul pe masa consilierilor județeni din Alba

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Repararea și modernizarea unui tronson din drumul județean DJ107. Proiectul pe masa consilierilor județeni din Alba

Pe masa consilierilor județeni din Alba, în cadrul ședinței din 23 martie, se află un proiect pentru predarea temporară a unui tronson al DJ107, pentru realizarea unor lucrări de reparare și modernizare.

Proiectul de act administrativ iniţiat vizează predarea temporară în administrarea Consiliul Local al Comunei Cergău a unui tronson din drumul judeţean DJ 107: Alba Iulia (DN 1) – Teleac – Hăpria – Straja – Berghin – Colibi – Secăşel – Cergău Mare – Veza – Blaj – Sâncel -Lunca Târnavei – Şona – Jidvei – Sântămărie – Cetatea de Baltă – limita Judeţul Mureş, situat în intravilanul localităţii Cergău Mare, în vederea realizării lucrărilor de reparare şi modernizare.

Elit - Gustul Desăvârșit

Dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii drumurilor judeţene şi locale, în concordanţă cu normele europene pentru această categorie de drumuri, constituie o prioritate a Consiliului Judeţean Alba. Strategia de dezvoltare a reţelei de drumuri are la bază în primul rând asigurarea circulaţiei rutiere în condiţii de siguranţă şi confort, asigurarea circulaţiei între oraşe şi municipii, precum şi între acestea şi reşedinţele de comuna.

Sectoarele de drum judeţean situate în intravilanul localităţilor se suprapun, în general cu străzi ale localităţilor rurale. Situaţie similară se regăseşte şi pe drumul judeţean DJ 107: Alba Iulia (DN 1) – Teleac – Hăpria – Straja – Berghin – Colibi – Secăşel – Cergău Mare – Veza – Blaj -Sâncel – Lunca Târnavei – Şona – Jidvei – Sântămărie – Cetatea de Baltă – limita Judeţul Mureş.

Conform Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Alba, drumul judeţean DJ 107: Alba Iulia (DN 1) – Teleac – Hăpria – Straja – Berghin – Colibi – Secăşel – Cergău Mare – Veza – Blaj – Sâncel – Lunca Târnavei – Şona – Jidvei – Sântămărie – Cetatea de Baltă – limita Judeţul Mureş se află cuprins în domeniul public al Judeţului Alba, la poziţia cu nr. crt. 45, având lungimea de 78,000 km.

Starea tehnică generală a spaţiilor adiacente străzilor, implicit a tronsoanelor din drumul judeţean DJ 107: Alba Iulia (DN 1) – Teleac – Hăpria – Straja – Berghin – Colibi -Secăşel – Cergău Mare – Veza – Blaj – Sâncel – Lunca Târnavei – Şona – Jidvei – Sântămărie -Cetatea de Baltă – limita Judeţul Mureş, respectiv trotuarele, acostamentele, şanţurile şi rigolele din localităţile mai sus menţionată, denotă o degradare continuă, care în pofida lucrărilor de întreţinere executate de administratorii străzilor nu satisfac condiţiile minime de confort şi siguranţă a circulaţiei rutiere şi pietonale impuse de normele naţionale şi internaţionale în vigoare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare