Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Theodora Golf Club anunță calendarul competițiilor pe 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Theodora Golf Club, cel mai mare club de golf din România, anunță calendarul competițional pe 2018. Sezonul competițional va începe la 28 aprilie, odată cu inaugurarea oficială a terenului de golf și ediția aniversară a Cupei Transavia: ediția a X-a. Clubul de golf va organiza în acest an peste 20 de competiții sportive, din mai până în octombrie inclusiv, oferind jucătorilor de golf oportunitatea de a se înscrie și participa la competiții variate, la un înalt standard sportiv.

Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m. Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf.

”În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiați de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaționale. Am creat mai multe pachete de membership în funcție de preferințele jucătorilor, iar clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi”, declară Theodora Popa, vicepreședinte și fondator Theodora Golf Club.

Calendarul competiţional este disponibil şi pe site-ul theodoragolfclub.ro.

#####
Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017, iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea