Rămâi conectat

Sport

FOTO: Tenismenii de la TC Sun Alba Iulia, remarcaţi la Cupa Eco Bike-Tenis

Dan HENEGAR

Publicat

în

tc-sun-cupa-eco-bike-tenis-35Sportivii de la TC Sun Alba Iulia şi-au încheiat vacanţa într-un mod extrem de relaxant şi plăcut participând la competiţia Cupa Eco Bike – Tenis desfăşurată la baza sportivă CS Constructorul. Acest eveniment a fost organizat în parteneriat cu Agenţia Locală a Energiei Alba, My EcoBike, Consiliul Județean Alba, Ministerul Tineretului şi Sportului, Erasmus+.

Au participat copii între 5 și 15 ani, condiția pentru a fi înscris în concurs fiind ca deplasarea până la baza sportivă să se realizeze cu bicicleta. Zeci de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, au participat duminică la ”Cupa Eco Bike-Tenis”. Agenția Locală a Energiei Alba și Clubul Sportiv Constructorul Alba Iulia au organizat evenimentul cu scopul de a promova mersul pe bicicletă în municipiul Alba Iulia, manifestare cuprinsă în cadrul Săptămânii Energiei Durabile în Județul Alba.

”Cupa Eco Bike-Tenis” a vizat participarea elevilor din clasele primare și gimnaziale din cadrul școlilor generale din județul Alba la un concurs de tenis pentru bicicliști.

Competiţia s+a desfăşurat la Baza Sportivă ”Constructorul” din Pâclișa, începând cu ora 9.00.

Au participat elevi între 5 și 15 ani, condiția obligatorie pentru a fi înscris în concurs fiind ca deplasarea până la baza sportivă să se realizeze cu bicicleta. S-au acordat premii elevilor câștigători constând în rachete de tenis, caschete de protecție pentru bicicliști precum și seturi de mingi de tenis.

Competiţia s-a desfăşurat pe trei categorii de vârstă, premiile au constat în rachete de tenis, caschete de protecţie pentru biciclişti şi seturi de mingi de tenis. Astfel câştigătorii sunt:

Categoria 7-10 ani fete: locul I – Ariciu Ioana (TC Sun), locul II – Moldovan Briana (TC Sun) şi locul III – Dumitrean Maria (TC Sun Alba Iulia).  La băieţi: locul I -Ţâmpea Radu (TC Sun), locul II – Manu Alexandru (TC Sun), locul III – Ciul George (TC Sun).

Categoria 11-12 ani fete: locul I – Negrescu Sendy (TC Sun), locul II – Romcea Andreea (TC Sun) şi locul III – Munteanu Carla (TC Sun). La băieţi: locul I – Băluţă Petru (TC Sun), locul II – Călin Tudor (TC Sun) şi locul III – Căşuneanu Marius (CS Constructorul Alba Iulia)

Categoria 13-15 ani fete: locul I – Moldovan Alexandra (TC Sun), locul II – Lăpăduş Bianca şi locul III – Zdrânc Andreea. La băieţi: locul I – Romcea Claudiu (TC Sun), locul II – Furdui Tudor (TC Sun) şi locul III – Zdrânc Rareş (CS Constructorul Alba Iulia).

Cei mai mici participanţi la competiţie Chrissa Moldovan (5 ani) şi Vlad Paştiu (6 ani) au fost premiaţi cu un set de mingi.

Saptamana europeana a sportului este o inițiativă a Comisiei Europene de promovare a sportului și a activității fizice în întreaga Europă. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” și ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata acestei săptămâni și să rămână activă pe parcursul întregului an. Săptămâna este pentru toți – indiferent de vârstă, mediu de proveniență sau condiție fizică.

[nggallery id=2638]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea