FOTO: Târgul Național de Turism Rural de la Albac: Vizită la pensiunea din Apuseni unde a înnoptat Traian Băsescu

Pensiunea Craiul Muntii Apuseni18Reprezentanți ai agențiilor de turism din întreaga țară, dar și jurnaliști au făcut sâmbătă și duminică vizite la mai multe pensiuni din zona Munților Apuseni, în cadrul celei de-a X-a ediții a Târgului Național de Turism Rural de la Albac. Printre acestea a fost vizitată și pensiunea unde a înnoptat președintele Traian Băsescu, în 2013, cu ocazia serbării câmpenești, Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

Administratorul pensiunii Craiul, aflată în localitatea Vidra a spus că nu știa că primul om din stat va ajunge în pensiunea lui, fiind anunțat înainte cu câteva ore. În acea zi cabana era plină, singura cameră disponibilă fiind cea rezervată de președinte, care a ajuns seara și a stat două nopți. Pensiunea are trei margarete, oferă terasă în aer liber și este situată în satul pitoresc Lunca, la 4 km de Casa memorială Avram Iancu. Toate unitățile de cazare au mobilier rustic, unele camere au balcon cu vedere spre peisaje pitorești, iar o cameră dublă costă 150 de lei.

ELIT

Vizita respectivă a rămas în memoria colectivă prin faptul că locatarul de la Cotroceni a publicat fotografii pe pagina oficială de Facebook ținând în brațe o pisică, iar una din imagini a fost însoțită de mesajul ”cu pisicutzu”, fotografia stârnind comentarii și trimiteri la apelativul ”pisicuț” pe care șeful statului l-a folosit referitor la Victor Ponta.

Alexandra MATEȘ și Dragoș SUCIU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

HH 7 septembrie 2014 at 23:27

CE ARTICOL GRETOS, PARCA AR FI TRECUT MIHAI EMINESCU PE ACOLO ASA SCRIETI ! REVOLTATOR !

@HH 9 septembrie 2014 at 14:14

Pe acolo inca mai este multi pupincuristi care altceva nu stiu ce sa faca. Au timp ca de cand a fost scos Morar Junior(un basist feroce) de la Directia Silvica nu se mai poate fura padure din Apuseni cu asa zise forme legale. Si pe vremea comunistilor multa padure a trecut din Apusenii Albei la Bihor prin grija nemijocita unui si mai renumit taietor de padure Morar senior fost „DUCE” de Ocol Silvic Garda. Asa ca tare se mai potrivete vorba topului ca „aschia” nu sare departe de butuc.

Comentariile sunt oprite