Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Târgul de Crăciun de la Aiud a fost deschis publicului: Elevii din municipiu vând produse hand-made pentru sărbători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Târgul de Crăciun de la Aiud a fost deschis publicului: Elevii din municipiu vând produse hand-made pentru sărbători

În cursul serii de luni, 18 decembrie, în Municipiul Aiud a avut loc marea deschidere a Târgului de Crăciun, unde mai mulți elevi din Aiud au vândut produse hand-made.

„Ne-am distrat de minune aseară la deschiderea Târgului de Crăciun!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Patinoarul a devenit neîncăpător pentru pasionații de gheață, iar atmosfera a fost plină de magie și bucurie.

Îi felicităm pe elevii Liceului Tehnologic ”Alexandru Borza” Ciumbrud și pe cei de la Școala Gimnazială ”Axente Sever” Aiud, care au reușit să-si vândă toate produsele hand-made pregătite special pentru târgul din acest an.

Citește și: 22-23 decembrie | Două seri magice la Târgul de Crăciun din Alba Iulia și Casa de Cultură a Studenților: Concerte de colide, folk și „Ursul de la Comănești-Leorda”

Vă reamintim că în fiecare seară, elevii aiudeni vor fi prezenți la căsuțele amplasate lângă patinoar cu produse confecționate chiar de ei.

Haideți să le răsplătim munca!

Moș Crăciun a colectat cu entuziasm scrisorile celor mici și s-a fotografiat pe rând cu toți cei care i-au împărtășit dorințele și visele.

Trenulețul a pornit la drum și vă așteaptă la plimbările gratuite prin oraș, până sâmbătă inclusiv! Nu ratați ocazia de a admira luminile și decorațiunile festive de pe traseu”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea