FOTO| Tânăr „legionar roman”, îndemn la vizitarea unor zone mai puțin cunoscute din județul Alba: „Poftiți și ne vizitați!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Tânăr „legionar roman”, îndemn la vizitarea unor zone mai puțin cunoscute din județul Alba: „Poftiți și ne vizitați!”

Reprezentațiile Legiunii a XIII-a Gemina a lipsit tuturor în vremea pandemiei, dar garda a realizat o ședință foto, iar imaginile au fost postate pe Facebook de către unul dintre mebrii.

Membrul legiunii a transmis și un mesaj prin care îndeamnă oamenii să viziteze și locuri mai puțin cunoscute, dar cu o frumusețe și un farmec aparte.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

În județul Alba există locuri despre care mulți nu stiu. Castrul de pe șaua dintre Vârful lui Pătru și Ausel, urmele de fortificație dacică de pe coama Vârfului Șureanu, drum de culme ce merge spre Comărnicel, unde se văd urmele a 3 castre romane, și apoi drumul către Sarmizegetusa.

Aceste obiective au fost decisive pentru cucerirea capitalei dacice. Până acolo se trece pe langă cetatea dacică de la Căpâlna, pe lângă barajele de pe Sebeș și pe aici se face și accesul către Transalpina.

Zona prezintă mult mai mult decât pârtiile de schi, iezerul Șureanu sau peisajul extraordinar. Dar toate la un loc fac din Alba un județ mai frumos.

Poftiți și ne vizitați! Nu înainte de a vă opri la Alba Iulia să vă încărcați de istorie și să vă luați elan și energie pentru a escalada munții Șureanu”, a transmis tânărul membru al Legiunii a XIII-a Gemina, prin intermediul paginii sale de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419