Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Subprefectul Mureșan, șofer pentru mai mulți elevi din Alba în prima săptămână de școală, din lipsa transportului școlar adecvat! „O ședință extraordinară poate rezolva problema”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subprefectul Mureșan, șofer pentru mai mulți elevi din Alba în prima săptămână de școală, din lipsa transportului școlar adecvat! „O ședință extraordinară poate rezolva problema”

Într-o postare recentă pe Facebook, subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, a adus în atenție o problemă cu care se confruntă elevii din diverse comunități din județ: lipsa transportului școlar adecvat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Subprefectul a subliniat nevoia urgentă de a găsi soluții pentru a asigura accesul la educație al tuturor elevilor din zonă.

Cinci zile de transport asigurat pentru cinci elevi

În postare, subprefectul Mureșan a relatat cum, timp de cinci zile, a asigurat personal transportul pentru cinci elevi din satul Ungurei către liceele din Sebeș. Acești elevi se confruntau cu lipsa unui autobuz școlar, iar subprefectul a intervenit pentru a le oferi sprijinul necesar pentru a ajunge la școală.

Indolența autorităților locale

Corneliu Mureșan a menționat în postare că a făcut acest gest pentru a atrage atenția asupra indolenței cu care conducerea PNL a Consiliului Județean Alba a tratat problema transportului școlar. De-a lungul timpului, această problemă a rămas nerezolvată, afectând direct viața și educația elevilor din zonă.

Apel către o ședință extraordinară a Consiliului Județean Alba

Subprefectul a subliniat că soluția la această problemă ar fi organizarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Alba, în care să se discute extinderea rutei Sebeș-Șpring până în satul Ungurei. Aceasta ar facilita accesul elevilor la școală și înapoi acasă în condiții sigure. Părinții celor cinci elevi au întocmit o petiție în acest sens, care a fost transmisă conducerii PNL a Consiliului Județean Alba.

Problema nu este singulară

Subprefectul Mureșan a subliniat că situația cu care se confruntă elevii din Ungurei nu este singulară în județul Alba. După ce acest caz a fost adus în atenție, au fost semnalate și alte situații similare în comunele Gârbova și Jidvei.

Extinderea rutelor – soluția pentru viitor

În încheiere, subprefectul Corneliu Mureșan a insistat asupra necesității de a extinde rutele de transport școlar în județul Alba. Aceasta ar permite elevilor să ajungă la școală dimineața și să se întoarcă acasă la orele prânzului, asigurându-le astfel un program adecvat pentru studiu și odihnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea