Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Vulpița ”șireată”, din nou la plimbare pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vulpița cea ”șireată” care ne-a obișnuit deja cu vizitele ei la marginea pădurii de pe Dealul Mamut din Alba Iulia, și-a făcut din nou simțită prezența pe pista de biciclete și s-a lăsat fotografiată de albaiulienii ieșiți la plimbare în natură.

Vulpița este deja o atracție pentru locuitorii municipiului Alba Iulia, care frecventează această zonă a orașului și care o fotografiază de câte ori o văd. Sălbăticiunea nu pare a fi speriată de oameni și se apropie de ei, după cum se poate vedea în fotografiile trimise de un cititor pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

În repetate rânduri, animalul aflat în căutare de mâncare, a vizitat pista de biciclete și inclusiv restaurantul Panoramic, de unde s-a servit din resturile clienților care părăsiseră localul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea