Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Vulpile cetății s-au dus la școală: În curtea cărui liceu de prestigiu din ALBA au fost fotografiate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vulpile cetății s-au dus la școală: În curtea cărui liceu de prestigiu din ALBA au fost fotografiate

Două vulpi și-au făcut apariția în cursul dimineții de astăzi, 16 ianuarie, în Alba Iulia, în curtea unui liceu de prestigiu din oraș.

Așa cum reiese și din fotografiile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, cele două „cumetre” au reușit să intre în interiorul curții Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Ele s-au bucurat de spațiul verde pus la dispoziția elevilor și s-au plimbat, timide, în aproprierea punctului de acces.

Astfel de întâlniri au devenit comune în Alba Iulia, mulți cetățeni ai orașului nostru raportând diferite împrejurări în care s-au aflat față în față cu aceste animale, fie pe străzile din localitate, fie în inima cetății.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Focar de infecție la doi pași de Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormanele de gunoaie zac aruncate în stradă Mormane de gunoiaie zac aruncate la doi pași de Grădinița nr.10 de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, un adevărat focar de infecție mai ales pentru copiii care frecventează instituția de învățământ. Citește și: VIDEO […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea