FOTO ȘTIREA TA: Vezi că ai lovit-o! O șoferiță începătoare lovește o mașină parcată în Alba Iulia și apoi își continuă nepăsătoare drumul

Un tânără șoferiță a fost surprinsă de un albaiulian în timp ce lovea o mașină parcată lângă autoturismul personal, în timp ce efectua manevra de mers cu spatele pentru a ieși din parcare.

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 18.30, în piața Pascu din Alba Iulia. Tânăra ar fi și începătoare în ale șoferiei, dar asta nu este o scuză pentru faptul că a și-a văzut nepăsătoare de drum, fără să se gândească să aștepte sau să afle cine este proprietarul mașinii pe care a lovit-o.

“Azi, în jurul orei 18:30, în zona Cetate, Piața Pascu, mașina cu nr. AB 66 MRO a fost lovită de o mașină Peugeot, era o domnișoară începătoare. Poate încearcă să vadă cine este proprietarul, dar în acest moment a plecat”, a scris cetățeanul care a postat imaginea pe rețeaua de socializare facebook.

În poză se vede exact momentul când șoferița acroșează autoturismul în vecinătatea ei.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...