FOTO ȘTIREA TA: Vezi că ai lovit-o! O șoferiță începătoare lovește o mașină parcată în Alba Iulia și apoi își continuă nepăsătoare drumul

Paul Voicu - Primar 2020

Un tânără șoferiță a fost surprinsă de un albaiulian în timp ce lovea o mașină parcată lângă autoturismul personal, în timp ce efectua manevra de mers cu spatele pentru a ieși din parcare.

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 18.30, în piața Pascu din Alba Iulia. Tânăra ar fi și începătoare în ale șoferiei, dar asta nu este o scuză pentru faptul că a și-a văzut nepăsătoare de drum, fără să se gândească să aștepte sau să afle cine este proprietarul mașinii pe care a lovit-o.

ELIT

“Azi, în jurul orei 18:30, în zona Cetate, Piața Pascu, mașina cu nr. AB 66 MRO a fost lovită de o mașină Peugeot, era o domnișoară începătoare. Poate încearcă să vadă cine este proprietarul, dar în acest moment a plecat”, a scris cetățeanul care a postat imaginea pe rețeaua de socializare facebook.

În poză se vede exact momentul când șoferița acroșează autoturismul în vecinătatea ei.

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...