Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA. Un TIR a îndoit un semn dintr-un giratoriu din Alba Iulia: ”Ăștia au autorizație de circulație pe astfel de străzi?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un TIR a îndoit un semn dintr-un giratoriu, fiind prea mare pentru mica stradă din cartierul Cetate, iar în acest context un cititor al ziaruluiunirea.ro se întreabă dacă are autorizație de circulație în oraș.

”Locuitorii de pe străzile din apropierea Pieței Pascu sunt terorizați de camioanele de mare tonaj care descarcă la halele de legume și fructe, respectiv confecții”, a scris cititorul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În fotografiile trimise de cititor, de pe strada Lalelelor din Alba Iulia, se vede cum TIR-ul încalecă sensul giratoriu, fiind ”prea mică strada” pentru el.

”A plecat de pe strada Fântânele, de lângă Piața Pascu. Au autorizație de intrare în oraș? Dar pentru aceste străzi”, transmite cititorul.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea