// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Un TIR a îndoit un semn dintr-un giratoriu din Alba Iulia: ”Ăștia au autorizație de circulație pe astfel de străzi?”

Un TIR a îndoit un semn dintr-un giratoriu, fiind prea mare pentru mica stradă din cartierul Cetate, iar în acest context un cititor al ziaruluiunirea.ro se întreabă dacă are autorizație de circulație în oraș.

”Locuitorii de pe străzile din apropierea Pieței Pascu sunt terorizați de camioanele de mare tonaj care descarcă la halele de legume și fructe, respectiv confecții”, a scris cititorul.

În fotografiile trimise de cititor, de pe strada Lalelelor din Alba Iulia, se vede cum TIR-ul încalecă sensul giratoriu, fiind ”prea mică strada” pentru el.

”A plecat de pe strada Fântânele, de lângă Piața Pascu. Au autorizație de intrare în oraș? Dar pentru aceste străzi”, transmite cititorul.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA. Un TIR a îndoit un semn dintr-un giratoriu din Alba Iulia: ”Ăștia au autorizație de circulație pe astfel de străzi?”

 1. gogu 05.12.2017 la 18:40

  Problema nu e camionul,problema e sensul girator ,,made Alba Iulia”

 2. Gigi 05.12.2017 la 20:40

  Vă găsiți repede să comentați, dar habar nu aveți cât este de greu sa intri pe o strada îngustă fără să muți ceva din loc. Știți sa judecați soferii de camion tot timpul, dar niciodată nu vă gândiți ca ei au alte viraje de făcut, față de cei cu masinile mici. :)

 3. Ovi 05.12.2017 la 20:59

  Probabil un marcaj jos pe asfalt in forma de cerc ar fi fost ok, insa problema ar fi respectarea lui. Iar referitor la sensurile din alba…ma abtin, circ pe lume, ziua si accidentul.

 4. CIUFU 06.12.2017 la 8:12

  SENSURI GIRATORII FACUTE AIUREA SI NU DUPA LEGE,INDICATII DE LA BUCALE.
  LA SENS GIRATORIU CU SEMAFOR AR MAI TREBUI SI UN AGENT SA DIRIJEZE CIRCULATIA?