FOTO ȘTIREA TA: Taximetriști din Alba Iulia revoltați pe șoferii care le ocupă locurile din stații

Mai mulți șoferi de taxi din Alba Iulia și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că locurile destinate exclusiv taximetrelor sunt ocupate de mașini parcate pe spațiul destinat pentru taxi.

ELIT

Comoditatea celor mai mulți dintre șoferii albaiulieni este proverbială. Dacă ar putea, unii și-ar parca mașina în fața scării, dacă stau la bloc, ajungând până la a bloca intrarea, iar atunci când merg la mall, autovehiculul trebuie musai să fie tras cât mai aproape de accesul în clădire.

La fel de bune sunt și spațiile destinate taximetrelor. Pe fond, parcarea pe locul altuia este un sport extrem de cool.

În zona clădirii cu ceas din centrul municipiului stația de taxi este ocupată frecvent de alți conducători auto și mașinile acestora, iar taximetriștii sunt nevoiți să dubleze spațiul destinat staționării sau să oprească, între curse, pe alte locuri.

Câteva fotografii au fost trimise și pe adresa redacției ziarulunirea.ro de către conducătorii auto nemulțumiți.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

didi 10 august 2017 at 21:28

Și șoferii sunt revoltați, cand taxiurile ocupă locurile de parcare destinate mașinilor.
Ce să facem?
Sa ne ingaduim.
E un oraș mic și trebuie să invatam să conviețuim.

Maxitaxi 10 august 2017 at 21:44

Poate domnii „revoltati” pun si poze când blochează banda 1 în cetate in zona Dacia sau cand circula dupa reguli numai de ei stiute.

Eu 11 august 2017 at 0:36

Dar ei cand ocupa pe langa statie si 1 banda de circulatie in cetate statia de langa spitalul judetean nu sunt suparati????

Gigi 11 august 2017 at 6:06

Pai sa sune la Politia Locala. Dar, noi nu ne revoltam când ei circula de zici ca sunt singuri în oraș. Fa sa semnalizeze, parchează unde vor ei, nu au minimum de bun simt în trafic. Ce sa zic?! Am plâns ca nu mai au ei locuri de parcare în centru

Tara lui Papura Voda 11 august 2017 at 10:32

S-au gasit si ghertoii cu cefele late sa se planga de ceva, tot ei care urca pe Dealul Mamut, pe pista de biciclete, punand in pericol viata a multor cetateni.
Pe rug cu voi!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...