// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ STIREA TA: Stradă blocată în Alba Iulia, după ce doi șoferi și-au lăsat mașinile ”în drum”

Doi șoferi au pus stăpânire pe o stradă din Alba Iulia, sâmbătă dimineața. Aceștia și-au parcat mașinile în așa fel încât au blocat intrarea/ieșirea din str. Cloșca – Arnsberg. A fost chemată Poliția locală dar, după cum a scris un localnic, măsura luată – de a lipi înștiințările pe parbrizul mașinilor – nu a rezolvat problema.

”Acces blocat alee Strada Closca – Arnsberg 2 auto . Cei de la locala au lipit pe geam invitatiile, si au plecat. 20.01.2018”, a scris albaiulianul.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la FOTO/ STIREA TA: Stradă blocată în Alba Iulia, după ce doi șoferi și-au lăsat mașinile ”în drum”

 1. eu 20.01.2018 la 10:29

  era buna firma de ridicarii auto, repede veneau sa le mute :))

 2. Eu 20.01.2018 la 11:51

  Sunteti rai si invidiosi ca nu aveti tuareg(cu GAS)ca mine sa puteti parca unde vrea muschii vostri,asa cum fac eu.Sa parcati bine.

 3. Unu din Alba 20.01.2018 la 14:44

  Pt “EU” – Esti o lichea a societatii sper sa va ridice masinile si sa platiti bani grei sa le recuperati daca parcati in halul asta

 4. Ii 20.01.2018 la 20:39

  Tuaregul ala e la fel de jaf ca si proprietarul. Un mitocan

 5. Eu 21.01.2018 la 9:06

  Pt.Unul din Alba:stimate cititor,scuze,dar chiar n-ati vazut ironia din primul meu comentariu fata de cel ce a parcat asa?Cum sa fiu de acord cu asa ceva?Dar de cele mai multe ori,ca sa ai tupeu sa parchezi asa iti tb.ori un bmw,ori un gas auro-vw,sau orice alta tigaie din tara lui ghete,ca de,daca am masina ghermana,imi tb.si atitudine,tb.sa parchez prost sa iasa in evidenta masina..