FOTO/ STIREA TA: Stradă blocată în Alba Iulia, după ce doi șoferi și-au lăsat mașinile ”în drum”

Doi șoferi au pus stăpânire pe o stradă din Alba Iulia, sâmbătă dimineața. Aceștia și-au parcat mașinile în așa fel încât au blocat intrarea/ieșirea din str. Cloșca – Arnsberg. A fost chemată Poliția locală dar, după cum a scris un localnic, măsura luată – de a lipi înștiințările pe parbrizul mașinilor – nu a rezolvat problema.

”Acces blocat alee Strada Closca – Arnsberg 2 auto . Cei de la locala au lipit pe geam invitatiile, si au plecat. 20.01.2018”, a scris albaiulianul.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

eu 20 ianuarie 2018 at 10:29

era buna firma de ridicarii auto, repede veneau sa le mute :))

Eu 20 ianuarie 2018 at 11:51

Sunteti rai si invidiosi ca nu aveti tuareg(cu GAS)ca mine sa puteti parca unde vrea muschii vostri,asa cum fac eu.Sa parcati bine.

Unu din Alba 20 ianuarie 2018 at 14:44

Pt “EU” – Esti o lichea a societatii sper sa va ridice masinile si sa platiti bani grei sa le recuperati daca parcati in halul asta

Ii 20 ianuarie 2018 at 20:39

Tuaregul ala e la fel de jaf ca si proprietarul. Un mitocan

Eu 21 ianuarie 2018 at 9:06

Pt.Unul din Alba:stimate cititor,scuze,dar chiar n-ati vazut ironia din primul meu comentariu fata de cel ce a parcat asa?Cum sa fiu de acord cu asa ceva?Dar de cele mai multe ori,ca sa ai tupeu sa parchezi asa iti tb.ori un bmw,ori un gas auro-vw,sau orice alta tigaie din tara lui ghete,ca de,daca am masina ghermana,imi tb.si atitudine,tb.sa parchez prost sa iasa in evidenta masina..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...