FOTO ȘTIREA TA| STĂPÂNII GUNOAIELOR fac pe durii: La Sebeș, deșeurile se ridică doar cu scandal

Războiul gunoaielor continuă la Sebeș. Situaţia este extrem de neplăcută pentru oamenii care spun că firma de salubritate ridică gunoiul doar cu scandal. Acesta este și motivul pentru care cetățenii, nemulțumiți față de modul în care administrația locală înțelege să-i respecte, au ales calea plângerilor la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor.

“Și din nou cei de la GreenDays Sebeș (celebra firmă de salubrizare), nu dorește să ridice gunoiul, decât cu scandal, pe diferite criterii și pretentii, cum ar fi că pubela e prea ,,grea”, cum pretindeau gunoierii. Au ridicat totuși, cu chiu, cu vai și chiar cu scandal, gunoiul.
Primaria Sebeș face multe teorii și nu se dorește soluționarea problemei.

Am sunat și la sediul firmei din Aiud, unde „centralista” de serviciu ne-a răspuns scurt și la obiect condițiile, după care spune frumos: ,,hai pa”.

Cei de la Protecția Consumatorului Alba nu doresc nici prin e-mail și nici telefonic să răspundă.

Asta este țara în care trăim. Poate este nevoie de un corp de control al Guvernului în firme și primării? Asta să înțeleg că se vrea? Ok.
Zic să înceapă distracția.

Green Days, cea mai insalubră firmă de așa zisă ,,salubritate”! Aveți grijă, dragi cetățeni ai acestei țări cu cine vă faceți contractele. Printre cei neserioși se află și cei de la Green Days, în frunte cu gunoierii!”, spune un locuitor din municipiul Sebeș.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

roco 23 mai 2019 at 5:56

Primaria nu raspunde cettenilor nici dupa un an la sesizari semnate de peste 80 de persoane! Ramine doar instanta sa ii puna la punct dar si votul !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...