FOTO/ ȘTIREA TA: ”Spoiala” românească pe bani europeni își arată rezultatele în șanțurile Cetății Alba Carolina

După cărămizile care se fărâmițează și pavajele care se crapă constant, în Șanțurile Cetății Alba Carolina stau să cadă acum și stâlpi de iluminat sau panouri care semnalează lucrul făcut românește (din păcate) pe mulți bani europeni.

ELIT

Un cititor al ziarului unirea.ro ne-a trimis poze care dovedesc că ”spoiala” nu durează iar lucrările făcute de mântuială și neremediate la timp știrbesc tot mai mult eticheta de atracție turistică pe care și-a pus-o municipiul Alba Iulia.

”Un stâlp din şanturile Cetății (poarta a III-a ) poate să cadă oricând pe cineva/ Deşi s-au facut numeroase sesizări chiar şi de Poliția Locală, un panou din şanturile Cetății, latura Vestică, stâlpii de sustinere au ruginit iar panouul poate să cadă oricând  pe cineva! Soluția  clasică și românească – sprijinirea de perete” – sunt mesajele cu care albaiulianul și-a însoțit fotografiile.

——————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Tara lui Papura Voda 24 noiembrie 2017 at 13:52

Asa-i la noi, nu ies lucrurile din prima si nu se termina niciodata!

Real ? 24 noiembrie 2017 at 21:03

Lucrările executate de Corint ????

Comentariile sunt oprite