Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: ”Spoiala” românească pe bani europeni își arată rezultatele în șanțurile Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După cărămizile care se fărâmițează și pavajele care se crapă constant, în Șanțurile Cetății Alba Carolina stau să cadă acum și stâlpi de iluminat sau panouri care semnalează lucrul făcut românește (din păcate) pe mulți bani europeni.

Un cititor al ziarului unirea.ro ne-a trimis poze care dovedesc că ”spoiala” nu durează iar lucrările făcute de mântuială și neremediate la timp știrbesc tot mai mult eticheta de atracție turistică pe care și-a pus-o municipiul Alba Iulia.

”Un stâlp din şanturile Cetății (poarta a III-a ) poate să cadă oricând pe cineva/ Deşi s-au facut numeroase sesizări chiar şi de Poliția Locală, un panou din şanturile Cetății, latura Vestică, stâlpii de sustinere au ruginit iar panouul poate să cadă oricând  pe cineva! Soluția  clasică și românească – sprijinirea de perete” – sunt mesajele cu care albaiulianul și-a însoțit fotografiile.

[nggallery id=4894]

——————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea