Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Poliția Locală Alba Iulia „lovește” din nou: Un șofer amendat deși avea plătită parcarea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Poliția Locală Alba Iulia „lovește” din nou: Un șofer amendat deși avea plătită parcarea

O albaiuliancă a primit înștiințare de la Poliția Locală că va fi amendată pentru parcare neregulamentară, deși potrivit acesteia parcarea era plătită pe întreaga zi.

Polițiștii locali au notat pe notificare la marca mașinii „Opel”, deși în fotografie se poate observa că este un Audi, iar la numărul de înmatriculare au omis să treacă o cifră.

CITEȘTE ȘI: FOTO ȘTIREA TA| Polițiștii locali din Alba Iulia, prinși cu „ocaua mică”: „Eu am primit amendă pentru aproape de trecerea de pietoni și ei parchează la fel”

„Poliția locală „Alba-Iulia” lovește din nou! Cum e posibil să plătesc locul de parcare pentru întreaga zi și totuși să găsesc aceasta amendă ? Înca o dată vă demonstrați INCOMPETENȚA, meritați cu desăvârșire să dispăreți din peisaj definitiv!

Ulterior descopăr că eu defapt nu îmi cunosc marca mașinii și nici numarul de înmatriculare, vă mulțumesc ca m-ați luminat”, a scris femeia pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Surpriză neplăcută pentru cetățenii de pe o stradă din Alba Iulia în zi de sărbătoare. Miros dezgustător și șobolani din cauza unui canal lăsat deschis de către muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Surpriză neplăcută pentru cetățenii de pe o stradă din Alba Iulia în zi de sărbătoare. Miros dezgustător și șobolani din cauza unui canal lăsat deschis de către muncitori Ziua sărbătorii Izvorului Tămădurii nu a fost cea mai fericită pentru cetățenii de pe strada Lalelelor din Alba Iulia. Aceștia trebuie să suporte mirosul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea