FOTO ȘTIREA TA: Pericol pentru șoferi. Porcii se plimba în continuare, în voie, pe străzile din Alba Iulia

Șoferii care au avut drum marți seara pe bulevardul Republicii din Alba Iulia, zona dintre Dedeman și bazinul olimpic, s-au trezit în situația de a face jaloane după un guițător ieșit la plimbare pe răcoare. Purcelul a fost fotografiat în timp ce se plimba netulburat de mașinile care treceau pe șosea.

Un porc a fost surprins la plimbarea de seară, singur și nesupravegheat,  pe bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia. Ca de obicei, nimeni nu știe de unde și cum a ajuns porcul respectiv să se plimbe pe stradă. Cert este că patrupedul, fără să-i pese de mașini, alerga de colo-colo, puțin dezorientat.

Un albaiulian l-a suprins și a trimis imaginile pe adresa ziarulunirea.ro. Porcul are câteva kilograme bune, astfel că, foarte probabil, șoferii s-au ferit, cât au putut de mult, să lovească patrupedul cu mașinile pentru că ar fi fost destul de serios avariate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ics 30 mai 2018 at 22:25

Cu ăștia nu fac afaceri banoase. Pt cârnați nu sunt buni ca-s plini de trichineloza. Amendă…n-ai la cine ca-s cu stăpân necunoscut ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...