Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ŞTIREA TA: Parcări cu scandal pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia. „Poliţia nu respectă dar nici nu amendează?”

Dragoş Suciu

Publicat

în

O mulţime de maşini parcate neregulamentar pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia astăzi, în jurul amiezii, ne-a comunicat un cititor al ziaruluiunirea.ro. Acea stradă este cunoscută ca fiind una dintre cele mai aglomerate din judeţ, iar numărul mare de autovehicule s-a justificat şi datorită reducerilor de preţ, la magazinul Flanco din acea zonă, cu ocazia zilei de Black Friday.

Cititorul a fost iritat de nonşalanţa cu care un angajat al MAI a parcat maşina pe trecerea de pietoni şi pe staţia de autobuz din faţa magazinului Flanco „Regulile nu sunt făcute pentru toţi?”, este întrebarea cititorului, care a zărit apoi, de cealaltă parte a drumului o „parcare cu scandal”, pe trotuar, chiar în faţa semnului oprirea interzisă. În urma acestui articol, cititorul doreşte să atragă atenţia şoferilor să respecte regulile de circulaţie sau a autorităţilor locale să creeze mai multe locuri de parcare, dacă sunt insuficiente.

Aceste parcări au fost însă amendate de cititorii ziaruluiunirea.ro.

[nggallery id=719]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea