FOTO/ ȘTIREA TA / Parcare nesimțită, pe pista de biciclete de pe str. Toporașilor, din Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pista de biciclete de pe str. Toporașilor din Alba Iulia a fost transformată, marți seara, în loc de parcare. Situația a fost surprinsă de un cetățean care a fotografiat mașina și a trimis imaginea pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

”Nesimțire totală” – a scris acesta, indignat, gândindu-se, probabil, că dacă cei abilitați nu amendează șoferul, acesta merită să fie ”amendat” măcar de cititori.

ELIT

———————————–

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

eu 12 iunie 2018 at 22:20

nu-e prima data cand sunt masini parcate acolo, marti si joi dimineata e plin de ele.. si seara vezi biciclistii pe sosea chiar daca banda e libera ca ii doare rotile sa mearga pe banda lor speciala..

eu 13 iunie 2018 at 5:38

Stire exagerata si umflata sa para ceva catastrofal.Pista aia de biciclete porneste de nicaieri si ajunge tot acolo,cati biciclisti o folosesc se vede si in poza,asa e mereu,pustie,pt ca se stie cum a aparut..nea mustata primar pe viata trebuia sa nu mai fie deranjat la domiciliu de masinile stationate acolo din lipsa parcarilor publice din zona pietei cetate,asta inainte sa apara regula cu orele libere la parcarile rezervate de fraieri.Masina este fix pe ultimii 2m de pista,si toti stim ca nimeni nu lasa masinile mult timp ci doar cat isi fac cumparaturile pe care nu vor sa le duca 1km in spate pt ca avem o administratie locala care nu stie ca in oras exista si altceva decat cetatea pazita de calaii motilor!

Comentariile sunt oprite