Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO ȘTIREA TA: Parcare ”cu tupeu” pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Un șofer certat cu bunul simț și-a urcat mașina cu totul pe spațiul verde

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se pare că șoferii ”prieteni” cu indiferența sau nepăsarea se găsesc în număr tot mai mare la Alba Iulia. 

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro ne-a trimis, marți, pe contul de facebook al redacției, imagini în care a surprins un conducător auto, care și-a urcat mașina cu totul pe spațiul verde, în apropierea parcării de pe Bulevardul Transilvaniei.  

”Parcare de șmecher pe Bulevardul Transilvaniei, marți, în jurul orei 18.00”, ne-a scris cititorul în mesajul însoțit de fotografii.

Drept este că parcarea din zonă este mai tot timpul ocupată, însă asta nu reprezintă o scuză pentru șoferul ”cu pricina”, care a ignorat spațiul verde și l-a transformat în parcare.   

——————————————

 Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

   


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea