Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: O șoferiță din Alba surprinsă pe contrasens pe o stradă cu sens unic din Cluj Napoca, după ce trecut și pe linie continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță din Alba, la un pas de accident în Cluj Napoca. Conducatorii auto aflați în zona cu pricina, au rămas uluiți când au văzut cum o mașină pătrunde pe contrasens, circulă invers pe strada cu sens unic, ca la final să treacă și peste marcajul cu  linia continuă.

La volanul autoturismului Opel înmatriculat în Alba, o șoferiță. Ceilalti participanți la trafic au trebuit oricum să o ocolească, de frică să nu se petreacă vreun accident.

Momentul a fost surprins de unul dintre participanții la trafic, care a postat mai apoi fotografia pe Facebook.

“Dacă cineva o cunoaște pe domnișoara „șoferiță” , vă rog să îi spuneți să deschidă o carte de legislație. Nu de alta, dar să știți din cauza cui se feresc toți șoferii de cei din Alba”, a scris acesta alături de fotografie.

Nimeni nu înțelege totuși cum a reușit șoferița să ajungă pe contrasens.  Oricum, manevra e greu de explicat mai ales că strada este bine marcată  și semnalizată.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea