Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA/ O parte din Valea Aiudului, plină de deșeuri menajere – ”Știți cine aruncă gunoaiele și nu luați nicio măsură!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cetățean din Aiud acuză primăria că nu-i amendează pe cei care aruncă deșeurile în apă și pe malurile unei părți din Valea Aiudului.


El a postat pe rețeaua de socializare imagini alături de următorul text:

”Așa arată Valea Aiudului, dar așa arată numai de la podul din capătul Feleudului în jos, către Măgina oamenii dau dovadă că sunt oameni. Și acum întreb autoritățile care merg să dea 200 de lei amendă la omul care a lăsat lemnele 2 zile la poartă până le-a tăiat sau la cei care au pus resturile de la o construcție tot așa, douî – trei zile până au venit cu containerul să le ducă… unde îi dreptatea, că doar știți cine aruncă gunoaiele în vale și nu luați nicio măsură”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea