FOTO ȘTIREA TA: Mașini lăsate „la voia întâmplării”, pe trotuare și treceri de pietoni, în apropierea unei biserici din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Seria parcărilor neregulamentare sesizate de cetățeni continuă în Alba Iulia. Un cititor al publicației ziarulunirea.ro a surprins în imagini, duminică, mai multe mașini ”urcate” pe trotuare și lăsate pe treceri de pietoni, în zona unei biserici din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia.

În speranța că se vor lua, într-un final, măsuri,  acesta a trimis imaginile pe adresa redacției însoțite de un mesaj, în care precizează că a semnalat situația și săptămâna trecută.

ELIT

Am scris și săptămâna trecută în legătură cu parcarea mașinilor pe trotuar și pe trecerile de pietoni. Din seria <câinii latră, caravana trece>  Poliția locală din Alba Iulia a venit în zonă luni, 8 mai, și a constatat că strada este goală și nu sunt masini parcate neregulamentar. Din câte știu, chiar au facut și poze pentru colecția proprie. Astăzi, 14/05/2017, situația era la fel și nimeni în zonă să ia măsurile de rigoare. Vă atașez pozele, poate cineva ia totuși o măsura să evite un incident în acea zonă”, ne scrie cetățeanul.

După cum se poate observa în fotografii, este vorba despre străzile Dr. Ioan Rațiu și 9 Mai, aflate în apropiere de Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Mihail David - 2020

——————————————

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

15 Comentarii

FF 14 mai 2017 at 13:20

In spatele Bisericii Ortodoxe este o cladire mai mare in care se intalnesc pocaitii, la adunare, in fiecare zi de duminica. De aia sunt lasate masinile la voia intamplarii…

...!.. 14 mai 2017 at 13:46

Nea cetateanu..cred ca nu ai alta treaba..decat sa te ipiedici de masini..un pui de somn si te linistesti..nu mai poate mege omul nici la biserica. ..

Oana 15 mai 2017 at 9:38

Nea cetateanu… nu numai el se impiedica de mașini ci toti cei care circula normal si civilizat! Si totusi daca vrei sa mergi la biserica e musai sa mergi cu masina sa te dai mare? Sau mergi pt a te ruga lui Dumnezeu?

Rofan 14 mai 2017 at 15:43

Curiozitatea mea e dacă ai sunat la politia locala? Sau tu crezi ca ziarul e institutue publica. Cât efort inutil, sa dovedesti ca nu esti bun de nimic.

CIUFU 14 mai 2017 at 16:44

DACA TOT FACETI POZE ARATATI SI NUMERELE LA MASINA SI DATE CONCRETE CU STRADA SI IN FATA CAREI NUMAR ERA MASINA PARCATA. POATE ASA LI SE DUCE NESIMTIREA.
POLITIA LOCALA UNDE ESTE?
SUCCES!

martorul de serviciu 14 mai 2017 at 16:55

Dragul meu cetățean, român ești sigur…pensionar bisericos. În fine. Poliția locală știe cine ești, dar așteaptă să telefonezi la momentul când fotografiezi, ca ei să vină și să observe la fața locului relatările unui personaj care numai gânduri de smerenie nu prea are. Sper că te mai și spovedești din când în când, căci răutate ai destulă….

dolfi 14 mai 2017 at 18:08

besericile de orice fel tre’ scoase in afara orasului. industria spalarii creierelor e totusi o… industrie.

ba 14 mai 2017 at 21:28

Dolfi , cu regret, ție nu ți a rămas nimic de spălat.
??????

dolfi 15 mai 2017 at 9:03

stai linistit, nu regreta, du-te in continuare pupa mana pokilor, da-le si bani si Dumnezeu te va ierta! Cu cat mai multi bani dai, cu atata te iarta mai mult!

TEC 15 mai 2017 at 9:29

Rofan, daca stiai sa citesti, vedeai ca politia locala a mai fost pe acolo Luni cand era liber, daca privesti doar la articol iti irosesti timpul.
Cei care vin si parcheaza acolo sunt de la mai multe biserici, in principal cea ortodoxa si cea baptista. Daca ar merge pe jos la slujba, probabil ar obosi. Asa cuvinciosi cum sunt, nu le pasa de restul cetatenilor care trec pe acolo primeaza faptul ca trebuie sa fuga primii la altar.
Ciufu, politia locala este in concediu de odihna de multa vreme si cand vin la servici au altele pe cap. Iti dai seama ca nu pot supara pe mai marii bisericilor, aia sunt mai presus de cetateni si de lege dupa cum se pare.
Vazusem o fotografie publicata tot aici cu politia locala din Blaj care chiar isi face treaba dupa cum se pare. Au blocat chiar si masina colegilor lor care au parcat ilegal. La noi nu se poate face nimic, iti dai seama ca daca incepe sa se aplice legea cu ridicarea masinilor le trebuie la aia sa nu doarma nici un minut.

Oana 15 mai 2017 at 9:34

Domnul are dreptate sa sesizeze aceste parcari pe trotuar! Eu de exemplu ca sa ajung in parc cu caruciorul cu copii trebuie sa merg pe partea carosabila unde bineinteles sunt injurata de șoferi! Deci dragi conducatori auto va rugam lasati trotuarele pentru pietoni si asa toti suntem multumiti! Daca Voi nu ne incurcati nici noi (cu caruciorul pe drum)nu va incurcam!

ba 15 mai 2017 at 11:53

Dolfi, să înțeleg că mă iartă și dacă parchez aiurea.
Nu știu cine ești, dar la toate articolele ai ceva de comentat.
Ești de groază.
Se pare că nu ai altă ocupație,
Suferi de evadare in seamă.
Ai o problema de personalitate.

ba 15 mai 2017 at 11:54

De nebăgare în seamă

yo 15 mai 2017 at 18:07

Da-le o cheie si ai rezolvat problema…n-or sa mai parcheze acolo IN VECII VECILOR, AMIN! 😀

TEC 15 mai 2017 at 23:07

Yo, nu este ok sa distrugi un bun al cuiva cu toate ca ar merita acest lucru dupa cum se comporta. Probabil daca militia ( ca nu poti sa le spui politie) comunitara ar face ceva situatia ar fi alta. Nici serviciul circulatie nu face nimic, nici primaria nu face nimic( numai unde primarul are interese)
Ramane sa ne strecuram printre masin si sa vorbim singuri. Nesimtitii care parcheaza aiurea se cred mai tari sau mai presus de noi si pana cineva nu ia masuri, situatia o sa ramana la fel.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...