// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Mașină parcată, de trei zile, într-o stație de autobuz din centrul orașului Alba Iulia. Cetățean: ”Nimeni nu îi are treaba”

O mașină a unui șofer indolent din Alba, stă, de trei zile, parcată într-o stație de autobuz din cartierul Ampoi 3 al orașului Alba Iulia, iar dacă polițiștii nu l-au sancționat până acum, a avut grijă un cetățean să le atragă atenția.

Acesta ne-a trimis pe adresa redacției imagini ”doveditoare”, pe care dorește să le facă publice.

”A treia zi de când văd această mașina parcată în stația de autobuz din Ampoi 3…Și nimeni nu îi are treaba!”, este mesajul transmis de cititor, însoțit de imaginile alăturate.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO ȘTIREA TA: Mașină parcată, de trei zile, într-o stație de autobuz din centrul orașului Alba Iulia. Cetățean: ”Nimeni nu îi are treaba”

  1. Anonim 23.01.2018 la 8:44

    Am staționat lângă stația de autobuz pentru 2 minute timp in care soția a venit la masina. Am și primit amenda. Prima data faceți parcări, apoi începeți sa dați amenzi și sa ridicați mașini.