FOTO ŞTIREA TA: Mai multe bucăţi de pavaj s-au surpat, formând o groapă, în zona Porţii a III-a din Cetatea Alba Carolina

Paul Voicu - Primar 2020

O simplă plimbare prin Cetatea de la Alba Iulia oferă albaiulienilor și turiștilor, care nu sunt cu „ochii în patru” după gropile apărute din senin, adevărate „capcane”. O astfel de situaţie a fost sesizată marţi, de un cititor ziarulunirea.ro, în zona Porţii a III-a, unde bucăţi de pavaj s-au surpat, formând o groapă. 

ELIT

Pe imagini surprinse marţi, 30 mai, se poate observa cum fragmente de pavaj din zona Porţii a III-a a Cetăţii de la Alba Iulia s-au surpat, în zona formându-se o groapă.

Locul poate deveni destul de periculos pentru trecători deoarece groapa nu este semnalizată și oricine ar putea foarte ușor să se dezechilibreze, să cadă şi să se rănească.

Mihail David - 2020

Groapa s-a format în urma surpării pământului de sub dale și, deși este mică, oricând există posibilitatea ca o persoană neatentă să nu o observe sau ca groapă să se mărească.

 

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

caramida 31 mai 2017 at 11:50

In curind or sa apara deficiente si la ziduri. Ziduri groase in unele locuri de aprope 1m, au fost reparate de mesteri priceputi, cu cite un singur rind de caramida si inca pusa pe latime.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...