// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA: Localnici dintr-o comună din Munții Apuseni, terorizați de porcii mistreți, care le distrug terenurile și culturile agricole

Localnicii din comuna Poiana Vadului, Munții Apuseni, sunt terorizați de porcii mistreți care le distrug culturile de porumb și cartofi, și cer ajutorul autorităților, deoarece susțin că animalele vin în sate după ce rămân fără mâncare în pădure.

Un localnic din Poiana Vadului s-a adresat, joi, redacției ziarului Unirea în speranța că astfel poate să rezolve necazurile unei întregi comunități.

Acesta susține că în fiecare seară porcii mistreți le distrug culturile de cartofi și porumb, dar și terenurile unde merg cu animalele la pășunat. Localnicii încearcă să-i alunge, inclusiv cu sunetele vuvuzelelor.

De asemenea, oamenii susțin că nu le pot face nimic animalelor sălbatice, pentru că sunt protejate de lege, având astfel mai multe drepturi chiar decât oamenii, dar așteaptă ca mistreții să fie hrăniți de autoritățile care au aceste responsabilități, astfel încât să nu mai distrugă munca micilor fermieri.

Totodată, persoana care ne-a contactat ne-a declarat că inclusiv culturile primarului sunt afectate.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419