Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA/ Într-un cartier din Alba Iulia, cireșele se fură… cu tot cu pom!

Ziarul Unirea

Publicat

în

“Superofertă” la cireşe în cartierul albaiulian Bărăbanț: Fructele se fură cu tot cu pom!

S-a deschis sezonul la cireșe! Localnicii din orice zonă se plâng, ca în fiecare an când cireșele încep să prindă culoare, că hoții năvălesc în livezile lor.

În cartierul albaiulian Bărăbanț a fost “superofertă” la cireșe. De data aceasta “culegătorii” nu s-au mai chinuit să se cațere în pom să îi adune roadele și nici să smulgă crengile, au rupt pomul cu fructele abia coapte.

“Am trăit să o văd și pe asta!!! Decât să furi cireșele, mai bine tai și gardul și copacul cu tot. Astăzi îți taie gardul și copacul și mâine îți dă în cap, în caz că te nimerești prin zonă”, se miră proprietarii cireșului furat.

“Nici nu se știu organiza, dacă nu-l tăiau, aveau ce fura și la anul“, a spus un localnic.

“Nație proastă… Furi cireșe, crengi cu cireșe, dar nu cireșul cu totul“, a adăugat un alt locuitor din Bărăbanț.

„Uite, așa distrug ei, le rup, distrug coroana pomilor”, povestește un alt proprietar despre ce prăpăd fac hoții când vin la furat de cirese.

De obicei crengile pomilor se usucă pe pământ după ce au fost smulse din copaci. Fructele putrezesc în iarbă aruncate de-a valma de haitele de culegători care descind în fiecare an, dar de data aceasta, doar un ciot mai amintește că acolo a fost un pom.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Apă murdară la robinet, pentru unii locuitori din Alba Iulia, din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă potabilă

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA: Apă murdară la robinet, pentru unii locuitori din Alba Iulia, din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă potabilă Locuitorii din zona Lipoveni și Centru din Alba Iulia s-au trezit marți dimineața cu apă maronie la robinet. Imagini au fost trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro de un albaiulian. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea