// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA/ Într-un cartier din Alba Iulia, cireșele se fură… cu tot cu pom!

“Superofertă” la cireşe în cartierul albaiulian Bărăbanț: Fructele se fură cu tot cu pom!

S-a deschis sezonul la cireșe! Localnicii din orice zonă se plâng, ca în fiecare an când cireșele încep să prindă culoare, că hoții năvălesc în livezile lor.

În cartierul albaiulian Bărăbanț a fost “superofertă” la cireșe. De data aceasta “culegătorii” nu s-au mai chinuit să se cațere în pom să îi adune roadele și nici să smulgă crengile, au rupt pomul cu fructele abia coapte.

“Am trăit să o văd și pe asta!!! Decât să furi cireșele, mai bine tai și gardul și copacul cu tot. Astăzi îți taie gardul și copacul și mâine îți dă în cap, în caz că te nimerești prin zonă”, se miră proprietarii cireșului furat.

“Nici nu se știu organiza, dacă nu-l tăiau, aveau ce fura și la anul“, a spus un localnic.

“Nație proastă… Furi cireșe, crengi cu cireșe, dar nu cireșul cu totul“, a adăugat un alt locuitor din Bărăbanț.

“Uite, așa distrug ei, le rup, distrug coroana pomilor”, povestește un alt proprietar despre ce prăpăd fac hoții când vin la furat de cirese.

De obicei crengile pomilor se usucă pe pământ după ce au fost smulse din copaci. Fructele putrezesc în iarbă aruncate de-a valma de haitele de culegători care descind în fiecare an, dar de data aceasta, doar un ciot mai amintește că acolo a fost un pom.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO ȘTIREA TA/ Într-un cartier din Alba Iulia, cireșele se fură… cu tot cu pom!

  1. Ics 30.05.2018 la 22:21

    La cât sunt de scumpe ciresele, hoții s-au gândit că decat sa spargă o banca , mai bine fura ciresul. Riscul e mai mic…