Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA/ Într-un cartier din Alba Iulia, cireșele se fură… cu tot cu pom!

Publicat

în

“Superofertă” la cireşe în cartierul albaiulian Bărăbanț: Fructele se fură cu tot cu pom!

S-a deschis sezonul la cireșe! Localnicii din orice zonă se plâng, ca în fiecare an când cireșele încep să prindă culoare, că hoții năvălesc în livezile lor.

În cartierul albaiulian Bărăbanț a fost “superofertă” la cireșe. De data aceasta “culegătorii” nu s-au mai chinuit să se cațere în pom să îi adune roadele și nici să smulgă crengile, au rupt pomul cu fructele abia coapte.

Electrica Furnizare Discount

“Am trăit să o văd și pe asta!!! Decât să furi cireșele, mai bine tai și gardul și copacul cu tot. Astăzi îți taie gardul și copacul și mâine îți dă în cap, în caz că te nimerești prin zonă”, se miră proprietarii cireșului furat.

“Nici nu se știu organiza, dacă nu-l tăiau, aveau ce fura și la anul“, a spus un localnic.

“Nație proastă… Furi cireșe, crengi cu cireșe, dar nu cireșul cu totul“, a adăugat un alt locuitor din Bărăbanț.

„Uite, așa distrug ei, le rup, distrug coroana pomilor”, povestește un alt proprietar despre ce prăpăd fac hoții când vin la furat de cirese.

De obicei crengile pomilor se usucă pe pământ după ce au fost smulse din copaci. Fructele putrezesc în iarbă aruncate de-a valma de haitele de culegători care descind în fiecare an, dar de data aceasta, doar un ciot mai amintește că acolo a fost un pom.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Turul județului Alba, pe role: Căldura a scos „ce e mai bun” dintr-o sportivă

Publicat

în

Turul județului Alba, pe role: Căldura a scos „ce e mai bun” dintr-o sportivă

Vremea plăcută din aceste ultime zile a „îndemnat” o femeie din Aiud să poarte din nou haine de vară și să se plimbe prin oraș într-un mod specific sezonului estival.

Așa cum se poate observa și în imaginile postate în mediul online de un internaut, femeia s-a plimbat cu rolele pe străzile din oraș sub privirile curioase ale localnicilor.

Electrica Furnizare Discount

Mai apoi, polițiștii municipiului Aiud au „agățat” sportiva sumar îmbrăcată de pe stradă și au „acompaniat-o” la plimbare, pe trotuar.

Aceeași femeie a fost filmată mai apoi și în municipiul Sebeș, purtând aceeași îmbrăcăminte, devenită o „semnătură” a sa.

Citește mai mult

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Haz de necaz în „scenariul roșu” la Alba Iulia: „Cununat și botezat, deja trebuie amânat. Știm de mască, sub bărbie. Gaz, curent pe datorie”

Publicat

în

Haz de necaz în „scenariul roșu” la Alba Iulia: „Cununat și botezat, deja trebuie amânat. Știm de mască, sub bărbie. Gaz, curent pe datorie”

Municipiul Alba Iulia a intrat oficial în scenariul roșu, din data de 27 septembrie ora 00.00. Măsurile care au intrat în vigoare sunt valabile timp de 14 zile.

O albaiuliancă a făcut haz de necaz și a scris o poezie care prezintă în versuri haioase situația din ce în ce mai „albastră” în care ne găsim odată cu apariția valului patru.

„Iată și scenariul roșu…
Intră de la miezul nopții.
Iar orice activitate,
E de când cântă cocoșu,
Și se termină pe șapte.
Nu mai umbli brambura,
Că s-a terminat concediul,
Și chiar în amiaza mare,
Poți da nas cu covidelul.
N-a dat buzna la congres,
Dar pe liste e-n progres.
Hotărăște el de acum,
Pân’ la cât te plimbi pe drum.
Și de n-ați mai apucat,
Cununat și botezat…
Deja trebuie amânat…
Ori vaccinat, ori testat.
Cum stăteam acum doi ani,
Numărăm frunze și bani (putini dar curați),
Nici nu-l cunoșteam pe Câțu,
Acum știm de Cuie Mâțu.
Știm de masca… Sub bărbie,
Gaz, curent pe datorie.
Știm și ce-i dezinfectatu’,
Și cum să-nghițim rahatu’.
P. S. Aceste rânduri sunt un pamflet. A le tratata prin distanțare virtuală”, a scris talentata albaiuliancă pe facebook.

Electrica Furnizare Discount

Astăzi în municipiul Alba Iulia au fost înregistrate 20 de cazuri noi și un caz de reinfectare cu noul coronavirus.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| IREAL: O cireadă întreagă de vaci se plimbă nestingherită între cele două mall-uri din Alba Iulia

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| IREAL: O cireadă întreagă de vaci se plimbă nestingherită între cele două mall-uri din Alba Iulia

Atunci când crezi că le-ai văzut pe toate există loc, câteodată, de mai mult: într-un articol precedent vă relatam cum o vacă, „Joiana” , se plimba pe contrasens în centrul orașului Alba Iulia.

Ei bine, misterul a fost elucidat: „Joiana” face parte dintr-o întreagă cireadă de bovine și s-a pierdut de restul „găștii” de aparații surprinzătoare, care pesemne nu pot să se hotărască de la care centru comercial să își facă cumpărăturile și se plimbă de colo-colo nestingherite.

Electrica Furnizare Discount

Se întâmplă, tot mai des, să circuli liniștit prin Municipiul Alba Iulia și să te întâlnești cu „personaje” care mai de care. În urmă cu câteva săptămâni o turmă de „labradori de Alba Iulia” se „omeneau” pe o „pajiște” din municipiu, iar astăzi palmaresul aparițiilor inedite se completează cu o vacă, iar mai apoi cu cireada întreagă.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare