Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Inconștiența la volan putea provoca o tragedie în Alba Iulia: „I-a împrăștiat tot ce avea în cărucior și nici măcar nu a oprit să vadă de om”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Inconștiența la volan putea provoca o tragedie în Alba Iulia: „I-a împrăștiat tot ce avea în cărucior și nici măcar nu a oprit să vadă de om”

Neatenția la volan și nerespectarea priorității la trecerile de pietoni poate provoca tragedii. Este și cazul întâmplării din această dimineață din Alba Iulia.

Potrivit unui albaiulian care a postat o imagine în mediul online, șoferul unei Skoda Fabia nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat care traversa pe trecerea de pietoni cu un cărucior, în zona Dedeman din municipiul Alba Iulia.

Cetățeanul susține că șoferul i-a lovit omului căruciorul și și-ar fi continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Omul era în mijlocul trecerii și nici măcar nu s-a oprit să vadă de el! Saracul nici telefon nu avea cu siguranță să sune la politie i-a împrăștiat tot ce avea în cărucior!”, a scris cel ce a postat imaginea online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Ieșirea din parcarea Kaufland – Cetate, dă în continuare bătăi de cap șoferilor: La un pas de un nou acciddent în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ieșirea din parcarea Kaufland – Cetate, dă în continuare bătăi de cap șoferilor: La un pas de un nou acciddent în Alba Iulia Ieșirea din parcarea supermarket-ului Kaufland din Cetate dă în continuare bătăi de cap șoferilor. În urmă cu două zile, un conducător auto a fost la un pas de producrea unui nou accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea