Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: În zona unui bloc din centrul municipiului Alba Iulia, ”afară e vopsit gardul iar înauntru…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Priveliște dezolantă în spatele blocului de locuințe situat pe str. Frederic Mistral (de lângă parcul în care se află Casa de Cultură a Studenților) din centrul municipiului Alba Iulia, în ciuda aparentei curățenii din zonă, după cum se poate vedea în pozele trimise de un cititor al publicației ziarulunirea.ro

gunoi centru001

La punctul de colectare al gunoiului menajer este un adevărat focar de infecție și asta în ciuda faptului că acesta se află foarte aproape de bloc, dar și în imediata apropiere a unui supermarket și a unor baruri.

Imaginile au fost surprinse la sfarșitul săptămânii trecute iar locatarii din zonă nu-și pot explica de ce, în condițiile în care containerele sunt goale, semn că deșeurile menajere au fost ridicate recent, există atâtea gunoaie în jurul lor în condițiile în care, taxele de salubrizare pe care le plătesc conțin și contravaloarea întreținerii curățeniei la punctul de colectare.

”Suntem curioși dacă autoritățile știu cum se efectuează acest serviciu care, iată, s-a scumpit din nou. Poate nu ar strica să se deplaseze cineva, din când în când, pe teren și să verifice cum stau lucrurile pentru că, cel puțin în centrul municipiului, afară e vopsit gardul iar înauntru…”, este mesajul albaiulianului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea