Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA| ”Hai la Crăciunu` din 21” în Piața Cetății din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 21 decembrie 2015, de la ora 18.00, Primăria Primăria Alba Iulia organizează ”Crăciunu` din 21”, iar formaţia Hara va susţine un concert extraordinar în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia.

bannere Alba Iulia01Fireşte, nu vorbim serios. Este o glumă sau, mai bine spus, o ironie a unui cititor la adresa celor care menţin bannerele care promovează evenimente demult apuse.

Acesta nu trece cu vederea nici vandalismele care se produc în Cetatea Alba Carolina și spune că, deși mesh-urile nu sunt oportune, deoarece suntem mai aproape de Paște decât de Crăciun, ele nu ar trebui rupte.

Cititorul ziarului ”Unirea”, care a trimis și fotografiile de mai jos pe adresa redacției, nu are cuvinte de bine nici pentru indolența celor care ar trebui să sancționeze astfel de vandalisme și nu o fac.

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, acesta recomandă tuturor cititorilor ziarului ”Unirea” să trimită fotografii și informații pe adresa redacției atunci când sesizează astfel de vandalisme pentru a contribui la descurajarea lor.

____________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

[nggallery id=1658]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea