Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Gospodărie făcută ,,praf” de inundație. ,,Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar această familie a rămas pe ultimul loc!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prăpădul care a rămas în urma inundațiilor din această zi în Aiud și nu numai, s-a făcut văzut în gospodăriile oamenilor care au fost în calea urgiei.

În imagini, se poate observa cum apa s-a infiltrat în totalitate în curtea unor oameni și care a distrus aproape în totalitate casa lor iubită.

,,Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar această familie a rămas pe ultimul loc! Casa vraiște, mașina praf și nici la ora actuală nu a luat nimeni măsuri! Noi toți am ajutat cu tot ce s-a putut, la degajarea nămolului din toată casa am adunat tot ce am putut! Beciul și la ora actuala este plin cu apa! Întreb și eu se poate asa ceva? Pompierii, Primaria fraților, copilașii acelei familii ce fac? Vine noaptea nimeni nimic! Puneți-vă în situația lor. Ce ați face? Va mulțumesc mult!”

Acestea sunt cuvintele pline de indignare ale unui om care a ajutat, cum s-a putut, cu respingerea apei și cu curățenia titanică, mult necesară, de după potop.

Reamintim că Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor( INHGA) a emis astăzi un cod roșu de vreme severă care vizează de asemenea și județul Alba.

Sursa foto: Atila Kiss


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea