// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: Drumul ca duce la Peștera Scărișoara, UN DEZASTRU! Turiștii nu au nicio șansă să ajungă, dacă nu au mașini de teren

”Drumul din comuna Scărișoara, ce leagă satele Purcelești-Preluca-Negești-Sfoartea și duce la peștera Ghetar, a fost făcut de mântuială de 10 ani și acum este impracticabil. A fost umplut cu nisip și bolovani, în prag de alegeri iar acum, după ploi, nu mai poți urca nici cu mașini de teren, ce să mai vorbim de o urgență? Trebuie să coborâm câțiva km până la dispensar! Nimeni nu îl repară, primăria nu oferă niciun răspuns oamenilor!!” – ne-a scris un localnic din zonă.

El a explicat că, pe acest drum, teoretic se ajunge la pestera Ghețar, dar practic sunt doar bucăți de asfalt și bolovani. Chiar în condiții de secetă, este foarte greu de parcurs cu o mașină obișnuită.

Cititorul nostru speră ca, măcar după publicarea acestei știri, autoritățile să se mobilizeze și să rezolve problema.
———————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419