Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Din seria ”Ai parcat ca… DOI boi” – a văzut că încurcă circulația pietonilor și a mutat mașina… tot pe trotuar!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferul autoturismului ”Smart” din imagine a dat, astăzi, dovadă de adevărat spirit cetățenesc. A observat că încurcă circulația pietonilor și imediat și-a mutat mașina – pare că-l lăudăm, dar din păcate nu este așa. Mai mult chiar, cititorul care ne-a trimis poza, îl propune pe lista candidaților la premiul ”Ai parcat ca… doi boi”, dacă există așa ceva.

parcare Casa de Pensii Alba”Concret, miercuri, aproape de sfârșitul programului de lucru de la Casa de Pensii Alba, mașina era parcată chiar în fața intrării, pe trotuar. Conducătorul auto – un tânăr, n-avea nicio treabă, vorbea la telefon. Pentru a putea trece, am fost nevoit să mă strecor în spațiul îngust dintre bancă și mașină. Probabil că a văzut că m-am uitat cam urât, a făcut un efort să mute mașina câțiva metri, tot pe trotuar, și a continuat să vorbească la telefon. Nu înțeleg, dacă tot și-a luat o mașină atât de mică încât crede că o poate parca oriunde, de ce n-a intrat direct în sediul Casei de Pensii Alba? Că încăpea. Eu zic că merită din plin ca lumea să-i afle isprava și să intre pe lista candidaților la premiul Ai parcat ca… DOI boi!”, ne-a scris albaiulianul.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ ȘTIREA TA: În fața Primăriei Câmpeni regulamentul rutier funcționează… pe dos. Mașinile stau pe trotuar iar pietonii merg pe carosabil

__________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Z.U.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea