Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO ȘTIREA TA: Coloană de mașini de 5 kilometri pe DN1, între Sebeș și Alba Iulia. Șofer: ”Am parcurs drumul în mai bine de o oră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

trafic04Șoferii care circulă pe Drumul Național 1 trebuie să se înarmeze cu multă răbdare când ajung în zona Aiud – Sebeș. Aglomerația de mașini din ultima perioadă pare să nu se mai termine.  

O coloană de peste 5 kilometri s-a format, vineri după-amiaza, pe sensul Sebeș – Alba Iulia, potrivit unui participant la trafic care spune că a parcurs drumul în mai bine de o oră. Acesta a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii însoțite de un mesaj (ora 19.00): ”Lancrămul este blocat. Nu se mai poate așa ceva…pur și simplu își bat joc de noi ăștia cu drumurile lor”.

trafic06Conducătorul auto venea dinspre Sibiu spre Alba Iulia, iar potrivit acestuia traficul a fost de calvar și pe Autostrada A1, în zona nodului rutier de la Cunța.  ” De la Sibiu la Sebeș am făcut mai bine de două ore, în condițiile în care, într-o zi cu trafic normal drumul se parcurge în aproximativ 40 de minute”, spune acesta.

trafic01Probleme de circulație au fost semnalate, vineri, pe DN1, și între Aiud și Teiuș. Un alt participant la trafic a transmis că la intrare în Teiuș dinspre Aiud s-a circulat bară la bară, formându-se o coloană de mașini de 10 kilometri.

Cu nervii întinși la maxim, cam așa se circulă șoferii, în ultima perioadă, în aceste zone. Rămâne totuși de văzut când se vor lua măsuri în acest sens și se va găsi o soluție pentru decongestionarea traficului.

[nggallery id=2504]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea