FOTO| Știrea ta: Coloană de autovehicule până la Lancrăm, efectul închiderii circulației pe o bandă la podul peste Mureș într-o zi în care, teoretic, traficul ar fi mai scăzut

Coloană de autovehicule până la Lancrăm, efectul închiderii circulației pe o bandă la podul peste râul Mureș de la intrarea în Alba Iulia într-o zi în care, teoretic, traficul ar fi mai scăzut

O cititoare a ziarulunirea.ro ne-a transmis câteva fotografii, din care se poate observa că, pe sensul de mers Șebeș-Alba Iulia, coloana de mașini se apropie de Lancrăm. Toate acestea se întâmplă într-o zi de sâmbătă în care, cel puțin teoretic, valorile de trafic între Alba Iulia și Sebeș sunt mai scăzute decât în zilele de lucru.

Cititoarea noastră ne transmite că „nici nu vreau să îmi imaginez cum va fi traficul în zilele lucrătoare, la orele de vârf, dimineața și în jurul orei 16:00”.

Chiar dacă lucrările se desfășoară pe timpul nopții iar timpul estimat pentru finalizarea acestora este de 2 luni, totuși, în cursul zile circulația se va desfășura numai pe o singură bandă.

Reamintim că CNAIR a încheiat un contract în valoare de 522.800 de lei fără TVA cu singura firmă care s-a arătat interesată să execute lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație la podul pe DN1 peste râul Mureș, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș.

Prin contractul încheiat, firma executantă – SC TKT Tehnologii și Tensionări în Construcții SRL trebuie să ofere 10 ani garanție pentru lucrare și se obligă să intervină de câte ori este solicitată pentru eventuale remedieri. Asta în condițiile în care numărul mașinilor care traversează zilnic județul Alba pe DN1 ajunge și la 50.000, între care o pondere foarte mare o au camioanele și mașinile grele.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...